EURORECERCA NÚM 1219 Data: 11 de març de 2014

SUBSCRIPCIONS

Nova adreça:
OPER Universitat de València
Edifici Rectorat. Av. Blasco Ibáñez, 13. València.

 

Torneig d'Innovació Social 2014 convocat per l'Institut Banc Europeu d'Inversions

SIP_BEI_inst

El Torneig d'Innovació Social és un premi establert l'any 2012 per l'Institut Banc Europeu d'Inversions amb l'objectiu de promoure la generació d'idees socials innovadores amb beneficis potencials per a la societat.

 

L'objectiu n'és la creació de valor social en relació amb la lluita contra l'exclusió social, i abasta projectes en una amplia gama de camps del coneixement, des de l'educació i la medicina fins al medi ambient natural i urbà, tot incloent-hi les noves tecnologies, sistemes i processos. Els avenços en aquests camps són vitals per a l'èxit empresarial, i la innovació social pot representar un impacte social rellevant.

 

Hi ha dos categories generals de premi, primer i segon. El primer premi està dotat amb 25.000 euros i el segon, amb 10.000 euros. En l'edició de 2013 es va afegir una categoria addicional anomenada Premi Categoria Especial, dotada amb 25.000 euros, per a donar cada any una rellevància especial a un determinat camp del coneixement. Enguany, el Premi de la Categoria Especial serà atorgat a projectes sobre medi ambient urbà i natural. Cap candidat pot obtenir més d'un premi.

 

Es poden presentar persones residents a la Unió Europea (tot incloent-hi els països candidats, els candidats potencials i els països EFTA), a títol individual o formant equips. La presentació de candidatures es pot fer en etapes diferents del cicle de vida del projecte. Poden ser idees innovadores que es podrien implementar en un termini raonable i proporcionar beneficis importants per a la societat, o solucions innovadores ja implementades amb resultats tangibles en termes d'impacte social que es podrien aprofitar com a exemple de bones pràctiques o com a model a imitar.

 

El termini de presentació de candidatures acaba el 28 d'abril de 2014. La informació completa sobre aquesta competició i l'eina de presentació en línia es troben al web de l'Institut Banc Europeu d'Inversions:

http://institute.eib.org/programmes/social/social-innovation-tournament/

 

 

Aquest missatge ha estat distribuït a la llista EURORECERCA (Oficina Proyectos Europeos UV). Per a subscriure-s’hi, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el següent text: subscribe EURORECERCA Nom Cognoms. Per a cancel·lar la subscripció, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el text: signoff EURORECERCA.

EUC-2006-0321-I

Més informació:  operuv@uv.es

Universitat de València - OPER Av. Blasco Ibáñez, 13 - 46010 Valencia (Spain) Tel. +34 96 3983621


Website Statistics