EURORECERCA NÚM 1250 Data: 26 de juny de 2014

SUBSCRIPCIONS

Nova adreça:
OPER Universitat de València
Edifici Rectorat. Av. Blasco Ibáñez, 13. València.

 

Jornada de suport a la preparació de propostes. Convocatòria 2014 Societats Segures Horitzó 2020


      h2020

La Delegada Espanyola per al tema "Societats Segures" d'Horitzó 2020, Maite Boyero (CDTI) ens informa sobre la propera celebració el 10 de juliol a Madrid d'una jornada en suport a la preparació de propostes d'aquesta temàtica. Les quatre convocatòries de seguretat (Resiliència als desastres; Lluita contra la delinqüència i el terrorisme; Seguretat de fronteres i seguretat externa; i Seguretat digital: Ciberseguretat, privacitat i confiança) romandran obertes fins al 28 d'agost de 2014.

 

La jornada té per objectiu recordar aspectes clau en la preparació de propostes, com ara els aspectes pràctics (formularis, documentació, etc.), els aspectes legals i financers, la gestió dels drets de propietat intel·lectual, la protecció de dades, estandardització de resultats i el pla de negoci. Serà destacable la visió de l'avaluador que facilitarà la informació sobre els aspectes que es valoren tant positivament com negativament a l'hora d'avaluar les propostes de la temàtica de seguretat.

 

Durant la jornada, no es farà revisió de propostes, però es podrà fer preguntes a qualsevol dels ponents.

 

Degut a la capacitat de la sala, si fora necessari es limitaria la presència a dues persones per entitat.

 

Les persones hi interessades poden consultar el programa de la jornada i realitzar la inscripció mitjançant aquest enllaç.

 

 

Aquest missatge ha estat distribuït a la llista EUROSEGURETAT (Oficina Proyectos Europeos UV). Per a subscriure-s’hi, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el següent text: subscribe EUROSEGURETAT Nom Cognoms. Per a cancel·lar la subscripció, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el text: signoff EUROSEGURETAT.

EUC-2006-0321-I

Més informació:  operuv@uv.es

Universitat de València - OPER Av. Blasco Ibáñez, 13 - 46010 Valencia (Spain) Tel. +34 96 3983621


Website Statistics