EURORECERCA NÚM 1251 Data: 11 de juliol de 2014

SUBSCRIPCIONS

Nova adreça:
OPER Universitat de València
Edifici Rectorat. Av. Blasco Ibáñez, 13. València.

 

Informació sobre els resultats de la convocatòria 2014 d'ICT


      h2020

Davant el gran interès i nivell de participació de les entitats espanyoles a la convocatòria 2014 d'ICT, que va tancar el termini el darrer 23 d'abril, i la manca de comunicacions oficials per part de la Comissió Europea, la delegació espanyola d'ICT en Horitzó 2020, del Centre per al Desenvolupament Tecnològic Industrial, ha decidit clarificar que no es preveu que els participants ni els representants dels Estats Membres reben la informació relativa a la seua avaluació abans del proper 23 de setembre.

 

Així doncs, la Comissió respecta el límit màxim establert en 5 mesos, i passarà a la fase de signatura de tots els contractes en els 3 mesos posteriors, una vegada conclòs el període de vacances.

 

En conseqüència, la previsió és que el proper 23 de setembre els coordinadors de les propostes reben l'informe d'avaluació individual i, al mateix temps, la corresponent carta de negociació en els casos en què la proposta siga seleccionada per a rebre finançament.

 

 

Aquest missatge ha estat distribuït a la llista EUROTIC (Oficina Proyectos Europeos UV). Per a subscriure-s’hi, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el següent text: subscribe EUROTIC Nom Cognoms. Per a cancel·lar la subscripció, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el text: signoff EUROTIC.

EUC-2006-0321-I

Més informació:  operuv@uv.es

Universitat de València - OPER Av. Blasco Ibáñez, 13 - 46010 Valencia (Spain) Tel. +34 96 3983621


Website Statistics