EURORECERCA NÚM 1253 Data: 15 de juliol de 2014

SUBSCRIPCIONS

Nova adreça:
OPER Universitat de València
Edifici Rectorat. Av. Blasco Ibáñez, 13. València.

 

Convocatòria EASI-PROGRESS sobre els consells sectorials europeus


      eu

La Comissió Europea (CE) ha publicat una convocatòria de propostes corresponent a l'eix PROGRESS del programa EaSI, en relació als consells sectorials europeus. Aquesta convocatòria porta per codi VP/2014/012 i està gestionada per la Direcció General d'Ocupació, Assumptes Socials i Inclusió de la CE.

 

Les investigadores i els investigadors de la Universitat de València interessats a participar-hi, poden contactar amb la nostra oficina mitjançant la nostra adreça operuv@uv.es, telèfon 96-3983621. El termini de presentació davant la DG d'Ocupació, Assumptes Socials i Inclusió de la Comissió Europea acaba el 3 de setembre de 2014.

 

Trobareu les dades bàsiques de la convocatòria més avall. La informació completa està disponible per mitjà de l'enllaç següent: http://ec.europa.eu/social/main.jsp?catId=629&langId=en&callId=411&furtherCalls=yes

 

Temes convocats

**El que segueix és un text abreujat. Consulteu el text complet original en anglès de la convocatòria

L'objectiu general de la convocatòria és fomentar noves formes de col·laboració entre els agents del sector públic i del sector privat en el mercat laboral, com ara sindicats i patronals, establiments educatius i de formació, entitats d'intel·ligència del mercat laboral, empreses (incloses les PIME), cambres de comerç, i serveis d'ocupació públics o privats, per abordar les mancances persistents d'habilitats i així contribuir a omplir el buit entre l'oferta i la demanda laboral a Europa.

 

Les activitats s'han d'orientar a assolir els objectius tècnics següents:

1. Proporcionar més i millors habilitats sectorials, basades en la síntesi i recopilació de les fonts nacionals existents en les tendències ocupacionals i en l'oferta i la demanda del sector.

2. Contribuir al desenvolupament de les habilitats de governança a escala sectorial, i de les habilitats polítiques nacionals per mitjà de facilitar la construcció de capacitats i l'aprenentatge inter pares, entre els observatoris d'habilitats nacionals o organismes equivalents, mitjançant la creació d'una plataforma europea d'intercanvi i desenvolupament de projectes conjunts sobre habilitats sectorials.

 

Entitats elegibles

La convocatòria va adreçada als tipus d'entitats següents: organitzacions sindicals nacionals o europees, administracions públiques, observatoris de consells sectorials, organitzacions sense finalitat lucrativa, centres i instituts de recerca, universitats i organitzacions de la societat civil.

Els membres del consorci han d'estar establerts a un dels Estats Membres de la Unió Europea, o països EFTA/EEA, o països candidats / candidats potencials, d'acord amb els termes establerts en els acords de participació dels programes de la Unió Europea. Al web de la convocatòria s'hi indica que Islàndia és elegible des del 14 de juliol de 2014.

Per a ser elegibles, les accions han de ser desenvolupades en cooperació entre els sol·licitants de la subvenció (sol·licitant líder i cosol·licitants) pertanyents almenys a 10 països diferents i participants del programa EaSI.

A més a més, les accions han de pertànyer a un sector del que ja hi haja disponible un estudi de viabilitat finançat per la Comissió Europea (vegeu-ne la informació en aquest enllaç).

 

Pressupost

El pressupost total indicatiu disponible per a aquesta convocatòria és de 600.000 euros. S'espera que la subvenció atorgada siga de l'ordre dels 300.000 euros per sol·licitud seleccionada.

 

Durada dels projectes

La durada màxima d'una acció és de 18 mesos.

 

Cofinançament

La contribució econòmica de la Comissió Europea no pot superar el 80% dels costos totals elegibles del projecte.

 

Final del termini i presentació de propostes

Les propostes es presentaran de manera electrònica mitjançant l'aplicació en línia SWIM i també en paper a la direcció postal que figura a la convocatòria abans del 3 de setembre de 2014.

Informació completa de la convocatòria

Tota la informació es troba mitjançant el web de la Comissió Europea següent:

http://ec.europa.eu/social/main.jsp?catId=629&langId=en&callId=411&furtherCalls=yes

 

 

Aquest missatge ha estat distribuït a la llista EUROAGROBIO (Oficina Proyectos Europeos UV). Per a subscriure-s’hi, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el següent text: subscribe EUROAGROBIO Nom Cognoms. Per a cancel·lar la subscripció, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el text: signoff EUROAGROBIO.

EUC-2006-0321-I

Més informació:  operuv@uv.es

Universitat de València - OPER Av. Blasco Ibáñez, 13 - 46010 Valencia (Spain) Tel. +34 96 3983621


Website Statistics