EURORECERCA NÚM 1256 Data: 21 de juliol de 2014

SUBSCRIPCIONS

Nova adreça:
OPER Universitat de València
Edifici Rectorat. Av. Blasco Ibáñez, 13. València.

 

Convocatòria de l'Associació Pública i Privada de Bioindústries


  bbi

La Comissió Europea ha publicat la primera convocatòria de propostes corresponent a l'Associació Pública i Privada de Bioindústries (BBI), amb un pressupost total indicatiu per a aquesta convocatòria de 50 milions d'euros. El codi de la convocatòria és H2020-BBI-PPP-2014-1 i la presentació de propostes en línia, així com tota la informació adient, està disponible per mitjà del Portal del Participant, en l'enllaç següent:

 

http://ec.europa.eu/research/participants/portal/desktop/en/opportunities/h2020/calls/h2020-bbi-ppp-2014-1.html

 

Les investigadores i els investigadors de la Universitat de València interessats a participar-hi, poden contactar amb la nostra oficina mitjançant la nostra adreça operuv@uv.es, telèfon 96-3983621. El termini de presentació davant la BBI acaba el 15 d'octubre de 2014 a les 17.00 h. (hora local de Brussel·les).

 

Els temes convocats són els següents:

Temes convocats

 

Les condicions de finançament són diferents depenent del tema concret convocat, cal consultar la fitxa corresponent al Portal del Participant.

 

Les ponències de la jornada informativa nacional sobre aquesta convocatòria, celebrada el darrer 10 de juliol al Centre per al Desenvolupament Tecnològic Industrial, estan disponibles en aquest enllaç.

 

El proper 2 de setembre de 2014, la Comissió Europea celebrarà una jornada informativa a Brussel·les. La informació sobre l'esdeveniment i procediment d'inscripció s'accedeix mitjançant el web de la jornada:

http://www.bbi-europe.eu/events/bbi-info-day-brussels

 

Per últim, al canal de la JU de Bioindústries en YouTube, hi ha un vídeo explicativo per a conèixer aquesta nova estructura de recerca i innovació de la Comissió Europea: What the BBI is about in 100 seconds.

 

Aquest missatge ha estat distribuït a la llista EUROAGROBIO (Oficina Proyectos Europeos UV). Per a subscriure-s’hi, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el següent text: subscribe EUROAGROBIO Nom Cognoms. Per a cancel·lar la subscripció, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el text: signoff EUROAGROBIO.

EUC-2006-0321-I

Més informació:  operuv@uv.es

Universitat de València - OPER Av. Blasco Ibáñez, 13 - 46010 Valencia (Spain) Tel. +34 96 3983621


Website Statistics