EURORECERCA NÚM 1268 Data: 10 de setembre de 2014

SUBSCRIPCIONS

Nova adreça:
OPER Universitat de València
Edifici Rectorat. Av. Blasco Ibáñez, 13. València.

 

Inscripció oberta del "Dia dels Coordinadors de Propostes Horitzó 2020"


h2020

La Comissió Europea ha organitzat a Brussel·les una jornada informativa adreçada als coordinadors i les coordinadores de projectes d'Horitzó 2020, amb l'objectiu d'assessorar sobre la preparació i signatura de l'acord de subvenció, segons informa l'Oficina Europea del Ministeri d'Economia i Competitivitat. Altres investigadors interessats a participar-hi poden fer-ho, encara que la seua participació estarà limitada a la disponibilitat de places.

 

La sessió es celebrarà el 26 de setembre de 2014 de 9.30 a 17.00 h. i abordarà, a més del procès de preparació de l'acord de subvenció, qüestions jurídiques i financeres, així com bones i males pràctiques en gestió de projectes europeus. Al programa s'hi inclou també un apartat dedicat a la descripció científica i tècnica del projecte.

 

L'esdeveniment estarà disponible en línia mitjançant l'enllaç que es publicarà uns dies abans de la jornada.

 

 

Aquest missatge ha estat distribuït a la llista EURORECERCA (Oficina Proyectos Europeos UV). Per a subscriure-s’hi, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el següent text: subscribe EURORECERCA Nom Cognoms. Per a cancel·lar la subscripció, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el text: signoff EURORECERCA.

EUC-2006-0321-I

Més informació:  operuv@uv.es

Universitat de València - OPER Av. Blasco Ibáñez, 13 - 46010 Valencia (Spain) Tel. +34 96 3983621


Website Statistics