EURORECERCA NÚM 1274 Data: 22 de setembre de 2014

SUBSCRIPCIONS

Nova adreça:
OPER Universitat de València
Edifici Rectorat. Av. Blasco Ibáñez, 13. València.

 

Convocatòria de la Direcció General de Justícia per a Xarxes Europees


ec

La Direcció General de Justícia de la Comissió Europea ha publicat una convocatòria per a l'establiment de convenis amb xarxes que treballen a escala europea i que volen rebre una subvenció de funcionament. El conveni tindrà una durada de tres anys.

 

 

Les àrees de treball de les xarxes europees incloses en aquesta convocatòria són:

 

  • Cooperació judicial en matèria civil o criminal
  • Accès a la justícia
  • Daphne - Combatre la violència
  • Drets dels infants
  • Racisme, Xenofòbia, Homofòbia i altres formes d'intolerància
  • No discriminació
  • Drets de les persones amb discapacitat
  • Igualtat entre homes i dones

 

La Comissió Europea avaluarà la documentació rellevant del pla d'acció de les xarxes per a 2015-2017, i seleccionarà les organitzacions que seran invitades a signar el conveni de tres anys. Una vegada seleccionada la xarxa, la Comissió avaluarà les activitats detallades per a 2015 i el pressupost corresponent. Desprès de l'avaluació favorable, i subjecte a la disponibilitat de fons sota cada àrea, les organitzacions seran invitades a signar un conveni específic de subvenció de funcionament per a 2015.

 

 

El personal de la Universitat de València interessat a aquesta convocatòria, pot contactar amb la nostra oficina mitjançant el telèfon 96-3983621 o el correu electrònic operuv@uv.es. El termini de presentació davant la DG de Justícia de la Comissió Europea acaba el 14 de novembre de 2014 a les 12:00 CET del migdia.

 

 

El codi de la convocatòria és JUST/2014/SPOB/OG/NETW. Tota la informació està disponible al web de la Comissió Europea següent:

http://ec.europa.eu/justice/grants1/calls/just_2014_spob_og_netw_en.htm

 

 

Aquest missatge ha estat distribuït a la llista EUROSOCIHUMANITATS (Oficina Proyectos Europeos UV). Per a subscriure-s’hi, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el següent text: subscribe EUROSOCIHUMANITATS Nom Cognoms. Per a cancel·lar la subscripció, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el text: signoff EUROSOCIHUMANITATS.

EUC-2006-0321-I

Més informació:  operuv@uv.es

Universitat de València - OPER Av. Blasco Ibáñez, 13 - 46010 Valencia (Spain) Tel. +34 96 3983621


Website Statistics