EURORECERCA NÚM 1277 Data: 29 de setembre de 2014

SUBSCRIPCIONS

Nova adreça:
OPER Universitat de València
Edifici Rectorat. Av. Blasco Ibáñez, 13. València.

 

Jornada European Research Council (Horitzó 2020) a València


erc

RUVID, la Xarxa d'Universitats Valencianes per al Foment de l'R+D+i, ha organitzat, en col·laboració amb altres organismes, una jornada gratuïta sobre les convocatòries de l'European Research Council (ERC), pertanyents al pilar de Ciència Excel·lent d'Horitzó 2020, el programa marc europeu de recerca i innovació.

 

 

La jornada se celebrarà el 16 d'octubre de 2014 a la Universitat Politècnica de València.

 

La jornada va adreçada a personal investigador en actiu en universitats i centres de recerca de la Comunitat Valenciana.

 

 

El programa inclou una sessió dedicada a les convocatòries 2015 de l'ERC, un apartat de recomanacions pràctiques per a l'elaboració de propostes de projecte, i una taula rodona on s'exposaran experiències personals amb les beques d'aquest organisme europeu.

 

 

Les inscripcions es faran fins al 14 d'octubre de 2014 mitjançant les instruccions indicades en el programa de la jornada.

 

 

 

Aquest missatge ha estat distribuït a la llista EURORECERCA (Oficina Proyectos Europeos UV). Per a subscriure-s’hi, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el següent text: subscribe EURORECERCA Nom Cognoms. Per a cancel·lar la subscripció, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el text: signoff EURORECERCA.

EUC-2006-0321-I

Més informació:  operuv@uv.es

Universitat de València - OPER Av. Blasco Ibáñez, 13 - 46010 Valencia (Spain) Tel. +34 96 3983621


Website Statistics