EURORECERCA NÚM 1278 Data: 6 d'octubre de 2014

SUBSCRIPCIONS

Nova adreça:
OPER Universitat de València
Edifici Rectorat. Av. Blasco Ibáñez, 13. València.

 

Jornada a Brussel·les sobre les convocatòries 2015 de Medi ambient


h2020

La jornada informativa a escala europea sobre les properes convocatòries 2015 del Repte Social 5 d'Horitzó 2020, Acció pel clima, medi ambient, eficiència de recursos i matèries primeres, tindrà lloc a Brussel·les el proper 17 de novembre de 2014. Atès que les places són limitades, es recomana fer la inscripció el més prompte possible.

 

 

Tota la informació sobre aquest esdeveniment, que hi inclou sessions paral·leles sobre les diferents temàtiques de les convocatòries 2015 on es podrà fer una presentació breu de la idea de projecte, està disponible en l'ellaç següent:

 

http://ec.europa.eu/easme/en/environment_en.htm

 

 

Per a les persones interessades que no hi puguen assistir, hi haurà retransmissió en directe per webstreaming de la sessió plenària, sense necessitar inscripció prèvia. L'enllaç per a connectar-se s'indicarà una setmana abans a la pàgina web de l'esdeveniment.

 

 

 

 

Aquest missatge ha estat distribuït a la llista EUROMEDIAMBIENTE (Oficina Proyectos Europeos UV). Per a subscriure-s’hi, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el següent text: subscribe EUROMEDIAMBIENT Nom Cognoms. Per a cancel·lar la subscripció, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el text: signoff EUROMEDIAMBIENT.

EUC-2006-0321-I

Més informació:  operuv@uv.es

Universitat de València - OPER Av. Blasco Ibáñez, 13 - 46010 Valencia (Spain) Tel. +34 96 3983621


Website Statistics