EURORECERCA NÚM 1279 Data: 8 d'octubre de 2014

SUBSCRIPCIONS

Nova adreça:
OPER Universitat de València
Edifici Rectorat. Av. Blasco Ibáñez, 13. València.

 

Convocatòria Starting Grant 2015 de l'ERC


erc      h2020

La Comissió Europea ha publicat, amb data 7 d'octubre de 2014, una convocatòria del programa Ciència Excel·lent d'Horitzó 2020, gestionada pel Consell Europeu de Recerca (ERC), anomenada Starting Grants. Aquests ajuts ofereixen una oportunitat de finançament per a projectes en la frontera de totes les àrees del coneixement, amb un criteri de selecció basat en l’excel·lència científica de la persona investigadora i del seu projecte.

 

El personal investigador de la Universitat de València interessat en presentar una proposta de projecte per a les subvencions de l'ERC, pot contactar amb nosaltres mitjançant la nostra adreça de correu operuv@uv.es o el telèfon 96-3983621, per tal d'obtenir el nostre suport tècnic i assessorament. El termini de presentació de propostes davant la Comissió Europea acaba el 3 de febrer de 2015.

 

A continuació se n'indiquen les dades bàsiques. La informació completa i presentació de propostes en línia es troba al Portal del Participant, en l'enllaç següent:


ERC-StG-2015:

http://ec.europa.eu/research/participants/portal/desktop/en/opportunities/h2020/calls/erc-2015-stg.html

Starting Grants

Aquestes subvencions van adreçades als investigadors i investigadores principals que es troben començant els seus propis equips independents o programes de recerca. Els sol·licitants poden ser científics i científiques de qualsevol nacionalitat que volen desenvolupar la seua carrera professional a un Estat Membre o País Associat, i han d'haver obtingut el grau de doctor entre dos i set anys abans del 1 de gener de 2015. Aquest lapse de temps pot variar sota determinades circumstàncies (vegeu-ne el Programa de Treball 2015 de l'ERC)

Codi de la convocatòria: ERC-StG-2015

Pressupost indicatiu: 430.000.000 euros

Subvenció: fins a un màxim de 1.500.000 euros per a un període de 5 anys. No obstant això, es pot sol·licitar una quantitat addicional de fins a un màxim de 500.000 euros, sota unes condicions especials (vegeu-ne el Programa de Treball 2015 de l'ERC).

Panels: Ciències Físiques i Enginyeries, Ciències de la Vida, i Ciències Socials i Humanitats.

Termini de presentació de propostes: el termini acaba el 3 de febrer de 2015 a les 17.00 h. (hora local de Brussel·les)

 

Restriccions a la presentació de propostes

-Un investigador principal pot presentar vàries propostes per a diferents convocatòries de l'ERC pertanyents al mateix Programa de Treball, però només s'avaluarà la primera proposta elegible.

-Un investigador pot participar, com a Investigador Principal o com a Coinvestigador, només a un projecte de l'ERC .alhora.

-Un investigador que haja participat com a Investigador Principal en un projecte de l’ERC no pot presentar una proposta per a una altra subvenció de l’ERC, excepte si el projecte existent acaba, com a màxim, dos anys després de la data d’acabament del termini de presentació de propostes.

-Un investigador principal, la proposta del qual va ser qualificada amb la categoria “C” en les convocatòries de Starting, Consolidator o Advanced publicades sota el programa de treball 2014, no pot presentar cap proposta per a les convocatòries esmentades, publicades sota el programa de treball 2015 o 2016.

-Un investigador principal, la proposta del qual va ser qualificada amb la categoria “B” en les convocatòries de Starting, Consolidator o Advanced publicades sota el programa de treball 2014, no pot presentar cap proposta per a les convocatòries esmentades, publicades sota el programa de treball 2015.

Atenció: Els investigadors principals que actuen com a membres dels Panels d'Avaluació tenen restriccions específiques (vegeu-ne el text complet en el Programa de Treball 2015 de l'ERC).

 

 

Aquest missatge ha estat distribuït a la llista EURORECERCA (Oficina Proyectos Europeos UV). Per a subscriure-s’hi, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el següent text: subscribe EURORECERCA Nom Cognoms. Per a cancel·lar la subscripció, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el text: signoff EURORECERCA.

EUC-2006-0321-I

Més informació:  operuv@uv.es

Universitat de València - OPER Av. Blasco Ibáñez, 13 - 46010 Valencia (Spain) Tel. +34 96 3983621


Website Statistics