EURORECERCA NÚM 1281 Data: 14 d'octubre de 2014

SUBSCRIPCIONS

Nova adreça:
OPER Universitat de València
Edifici Rectorat. Av. Blasco Ibáñez, 13. València.

 

Jornada: Les regles del joc d'Horitzó 2020


h2020

El proper 24 d'octubre se celebrarà a València una jornada informativa regional que porta per títol "Les regles del joc d'Horitzó 2020" i tindrà lloc a la Ciutat Politècnica de la Innovació (Campus de Vera de la Universitat Politècnica de València). La inscripció és gratuïta i es farà en línia fins al 23 d'octubre, seguint les instruccions que figuren en el programa de la jornada.

 

La jornada està organitzada en col·laboració amb diverses entitats: Conselleria d'Economia, Indústria, Turisme i Ocupació de la Generalitat Valenciana, RUVID (Xarxa d'Universitats Valencianes per al Foment de l'R+D), Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE), Centre per al Desenvolupament Tecnològic Industrial del Ministeri d'Economia i Competitivitat (CDTI-MINECO), SEIMED Centres Empresa-Europa de la Xarxa Empresa Europa (EEN), i la Xarxa d'Instituts Tecnològics de la Comunitat Valenciana (REDIT).

 

El programa hi inclou una intervenció sobre els aspectes legals i financers d'Horitzó 2020, el nou programa marc europeu de recerca i innovació, a més d'una ponència sobre com protegir els resultats dels projectes mitjançant l'IPR, altra per a ajudar a descriure l'impacte potencial d'un projecte, i una presentació de les novetats sorgides en l'instrument PIME d'Horitzó 2020. Cal destacar també l'apartat dedicat a les perspectives de finançament regional de la recerca i la innovació per al període 2014-2020.

 

Hi haurà un torn de preguntes al final de la jornada, les qüestions del qual es poden enviar d'avantmà a l'adreça electrònica seimed@redit.es El termini per a enviar-les acaba el 20 d'octubre de 2014.

 

 

Aquest missatge ha estat distribuït a la llista EURORECERCA (Oficina Proyectos Europeos UV). Per a subscriure-s’hi, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el següent text: subscribe EURORECERCA Nom Cognoms. Per a cancel·lar la subscripció, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el text: signoff EURORECERCA.

EUC-2006-0321-I

Més informació:  operuv@uv.es

Universitat de València - OPER Av. Blasco Ibáñez, 13 - 46010 Valencia (Spain) Tel. +34 96 3983621


Website Statistics