EURORECERCA NÚM 1283 Data: 16 d'octubre de 2014

SUBSCRIPCIONS

Nova adreça:
OPER Universitat de València
Edifici Rectorat. Av. Blasco Ibáñez, 13. València.

 

Experts avaluadors per a la convocatòria de l'era-net Smart Cities and Communities

Urban Europe JPI

La xarxa de l'Espai Europeu de Recerca (era-net) Smart Cities and Communities ha llançat una crida a la participació d'experts i expertes del seu àmbit per a l'avaluació de la propera convocatòria de propostes, la publicació de la qual està prevista per a desembre de 2014.

 

L'era-net Smart Cities and Communities fou establerta conjuntament per la Iniciativa de Programació Conjunta Urban Europe i les iniciatives de ciutats intel·ligents dels Estats Membres de la UE, amb la finalitat d'impulsar convocatòries de propostes que aborden solucions urbanes noves i demostrar la viabilitat de la seua implementació en el camp de l'optimització energètica i eficiència de recursos, sobre tot mitjançant la integració de diferents tecnologies (energia, mobilitat, TIC), però també a través del desenvolupament i aplicació de nous models empresarials i noves metodologies de governança urbana, cohesió social, habitabilitat i sostenibilitat. A l'era-net participen 18 agències finançadores de 12 països, entre les quals el Centre per al Desenvolupament Tecnològic Industrial (CDTI) del Ministeri d'Economia i Competitivitat.

 

Els temes de la convocatòria són els següents:

  • Sistemes urbans integrats i intel·ligents d'energia i transport
  • Eines i serveis intel·ligents per a sistemes urbans integrats d'energia i transport
  • Aplicacions intel·ligents de Big Data
  • Solucions per a l'administració intel·ligent i la participació ciutadana

 

Per a l'avaluació de les propostes, es necessita comptar amb un panel d'expertes i experts internacionals format per investigadors/dores i professionals del sector, de prestigi i amb experiència reconeguda en les àrees temàtiques de la convocatòria.

 

El personal de la Universitat de València interessat a formar part d'aquest grup d'experts i expertes, pot contactar amb la nostra oficina, mitjançant la nostra adreça electrònica operuv@uv.es o el telèfon 96-3983621, per tal d'obtenir més informació.

 

 

 

Aquest missatge ha estat distribuït a la llista EUROTIC (Oficina Proyectos Europeos UV). Per a subscriure-s’hi, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el següent text: subscribe EUROTIC Nom Cognoms. Per a cancel·lar la subscripció, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el text: signoff EUROTIC.

EUC-2006-0321-I

Més informació:  operuv@uv.es

Universitat de València - OPER Av. Blasco Ibáñez, 13 - 46010 Valencia (Spain) Tel. +34 96 3983621


Website Statistics