EURORECERCA NÚM 1287 Data: 23 d'octubre de 2014

SUBSCRIPCIONS

Nova adreça:
OPER Universitat de València
Edifici Rectorat. Av. Blasco Ibáñez, 13. València.

 

Convocatòria VP/2014/014 de suport a les pensions (DG d'Ocupació, Assumptes Socials i Inclusió)

  eu

La Comissió Europea (CE) ha publicat una convocatòria de propostes corresponent al programa EaSI, per a promoure la contribució dels estalvis privats a l'adequació de les pensions. Aquesta convocatòria porta per codi VP/2014/014 i està gestionada per la Direcció General d'Ocupació, Assumptes Socials i Inclusió de la CE.

 

Les investigadores i els investigadors de la Universitat de València interessats a participar-hi, han de tenir en compte que els projectes han de ser presentats per un consorci d'entitats provinents d'almenys cinc països europeus diferents, el sol·licitant principal del qual ha de ser un organisme sense finalitat lucrativa i actiu en l'àrea de pensions privades o serveis financers de previsió per a la jubilació. La resta de cosol·licitants del consorci poden ser qualsevol tipus d'organisme sense finalitat lucrativa, així com organismes internacionals. Poden contactar amb la nostra oficina mitjançant la nostra adreça operuv@uv.es, telèfon 96-3983621. El termini de presentació davant la DG d'Ocupació, Assumptes Socials i Inclusió de la CE acaba el 23 de desembre de 2014.

 

Trobareu les dades bàsiques de la convocatòria més avall. La informació completa està disponible per mitjà de l'enllaç següent: http://ec.europa.eu/social/main.jsp?catId=629&langId=en&callId=419&furtherCalls=yes

 

Temes convocats

**El que segueix és un text abreujat. Consulteu el text complet original en anglès de la convocatòria

L'objectiu de la convocatòria és finançar iniciatives amb la finalitat de donar suport a la cooperació transfronterera entre els proveïdors de serveis financers de pensions, així com els agents rellevants del sector, amb vistes a augmentar-ne la qualitat dels plans de pensions i la seua contribució per a assegurar els ingressos de la jubilació.

La convocatòria preveu donar suport a dos línies de treball:

1) Desenvolupament d'un segell de qualitat voluntari per als plans de pensions laborals (1 projecte)

2) Conversió de plans de pensions i altres actius (sobre tot immobiliaris) en un flux d'ingressos segurs durant la jubilació. (1 o 2 project/es pilot)

 

Les accions cofinançades poden ser: congressos i seminaris, activitats de formació, accions de difusió i conscienciació, accions focalitzades en la creació i millora de xarxes i intercanvis de bones pràctiques, estudis i anàlisis, activitats de recerca.

 

Entitats elegibles i consorci

La proposta de projecte ha de ser presentada per un consorci d'entitats, sent el sol·licitant principal un organisme sense finalitat lucrativa i actiu en l'àrea de pensions privades o serveis financers de previsió per a la jubilació. La resta de cosol·licitants poden ser qualsevol tipus d'organisme sense finalitat lucrativa, així com organismes internacionals.

 

El consorci ha d'estar format per entitats establertes a un mínim de 5 països diferents i participants del programa EaSI: els 28 estats membres de la UE, els països EFTA (Noruega, Islàndia i Liechtenstein) i els països candidats o candidats potencials, segons allò disposat en els respectius acords d'adhesió als Programes de la UE.

 

Pressupost

El pressupost total indicatiu disponible per a aquesta convocatòria és de 1.000.000 euros. S'espera aprovar entre dos i tres projectes.

 

Durada dels projectes

Es preveu que la durada de cada projecte no supere els 24 mesos.

 

Cofinançament

La contribució econòmica de la Comissió Europea no pot superar el 80% dels costos totals elegibles del projecte.

 

Final del termini i presentació de propostes

Les propostes es presentaran de manera electrònica mitjançant l'aplicació en línia SWIM i també en paper a la direcció postal que figura a la convocatòria abans del 23 de desembre de 2014.

Informació completa de la convocatòria

Tota la informació es troba mitjançant el web de la Comissió Europea següent:

http://ec.europa.eu/social/main.jsp?catId=629&langId=en&callId=419&furtherCalls=yes

 

 

Aquest missatge ha estat distribuït a la llista EUROSOCIHUMANITATS (Oficina Proyectos Europeos UV). Per a subscriure-s’hi, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el següent text: subscribe EUROSOCIHUMANITATS Nom Cognoms. Per a cancel·lar la subscripció, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el text: signoff EUROSOCIHUMANITATS.

EUC-2006-0321-I

Més informació:  operuv@uv.es

Universitat de València - OPER Av. Blasco Ibáñez, 13 - 46010 Valencia (Spain) Tel. +34 96 3983621


Website Statistics