EURORECERCA NÚM 1290 Data: 31 d'octubre de 2014

SUBSCRIPCIONS

Nova adreça:
OPER Universitat de València
Edifici Rectorat. Av. Blasco Ibáñez, 13. València.

 

Revisió de propostes de l'ERC

erc      h2020

L'Oficina Europea de la Fundació per a la Ciència i la Tecnologia (FECYT) del Ministeri d'Economia i Competitivitat ha posat en marxa un servei gratuït de revisió de propostes completes de les convocatòries del Consell Europeu de Recerca, com ara les Starting Grants, Consolidator Grants o Advanced Grants.


Atès que les Oficines de Projectes Europeus (OPER) i les OTRI respectives de les institucions del personal investigador han de comprovar, en primer lloc, que la proposta compleix els criteris d'elegibilitat i, en segon lloc, centralitzar el lliurament per a la seua revisió a l'Oficina Europea, posem a l'abast dels investigadors i les investigadores de la Universitat de València que vulguen aprofitar aquest servei de revisió, el correu electrònic de la nostra oficina operuv@uv.es i el nostre telèfon 96-3983621 per a que ens puguen contactar a tal fi.


Cal tenir en compte que el termini per a enviar les propostes a l'Oficina Europea acaba sis setmanes abans de la data d'acabament del termini de presentació de propostes definitives davant la Comissió Europea. Concretament, el 18 de desembre de 2014 per a les Starting Grants (tancament de la convocatòria: 3 de febrer de 2015) i 29 de gener de 2015 per a les Consolidator Grants (tancament de la convocatòria: 12 de març de 2015).


La informació detallada sobre les característiques del servei de revisió facilitada per l'Oficina Europea es pot descarregar d'aquest enllaç.

 

 

Aquest missatge ha estat distribuït a la llista EURORECERCA (Oficina Proyectos Europeos UV). Per a subscriure-s’hi, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el següent text: subscribe EURORECERCA Nom Cognoms. Per a cancel·lar la subscripció, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el text: signoff EURORECERCA.

EUC-2006-0321-I

Més informació:  operuv@uv.es

Universitat de València - OPER Av. Blasco Ibáñez, 13 - 46010 Valencia (Spain) Tel. +34 96 3983621


Website Statistics