EURORECERCA NÚM 1294 Data: 7 de novembre de 2014

SUBSCRIPCIONS

Nova adreça:
OPER Universitat de València
Edifici Rectorat. Av. Blasco Ibáñez, 13. València.

 

Jornada a València sobre Nanotecnologies NMP Horitzó 2020

Horizon 2020

El proper 19 de novembre de 2014 tindrà lloc al Parc Tecnològic de Paterna (Institut Tecnològic del Plàstic - AIMPLAS) una jornada informativa sobre els temes de lideratge industrial "Nanotecnologies", "Materials avançats" i "Fabricació i transformació avançades" d'Horitzó 2020.

 

La jornada està organitzada conjuntament per la Conselleria d'Economia, Indústria, Turisme i Ocupació; l'Institut Valencià de Cooperació Empresarial (IVACE); la Xarxa d'Instituts Tecnològics de la Comunitat Valenciana (RED-IT), la Xarxa d'Universitats Valencianes per al Foment de la R+D (RUVID) i Centres Empresa-Europa EEN (SEIMED). Hi col·laboren el Centre per al Desenvolupament Tecnològic Industrial (CDTI) del Ministeri d'Economia i Competitivitat, la consultora Leader Tecna, Pons Patentes y Marcas, l'Institut Tecnològic del Plàstic (AIMPLAS), AITEX i el Parc Científic de la Universitat Jaume I de Castelló (ESPAITEC).

 

A més de les oportunitats de finançament dels temes esmentats, coneguts per l'abreviatura NMP, es presentaran les PPP (associacions públiques i privades) en marxa, així com els resultats de l'instrument PIME d'Horitzó 2020 i les novetats del programa pilot per a 2015 "Via ràpida a la innovació". El programa de la jornada inclou un apartat dedicat al networking d'ofertes i demandes tecnològiques.

 

La inscripció és gratuïta, i cal formalitzar-la seguint les instruccions incloses en el programa. Els participants podran mantenir entrevistes bilaterals amb el Punt de Contacte Nacional, prèvia sol·licitud a través de la fitxa segons model disponible en el programa, abans del 14 de novembre de 2014.

 

 

Aquest missatge ha estat distribuït a la llista EURONANOS (Oficina Proyectos Europeos UV). Per a subscriure-s’hi, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el següent text: subscribe EURONANOS Nom Cognoms. Per a cancel·lar la subscripció, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el text: signoff EURONANOS.

EUC-2006-0321-I

Més informació:  operuv@uv.es

Universitat de València - OPER Av. Blasco Ibáñez, 13 - 46010 Valencia (Spain) Tel. +34 96 3983621


Website Statistics