EURORECERCA NÚM 1295 Data: 11 de novembre de 2014

SUBSCRIPCIONS

Nova adreça:
OPER Universitat de València
Edifici Rectorat. Av. Blasco Ibáñez, 13. València.

 

Jornada a Brussel·les sobre les convocatòries d'eficiència energètica d'Horitzó 2020

Horizon 2020

L'Agència Executiva de la Comissió Europea per a les Petites i Mitjanes Empreses (EASME), encarregada de gestionar diversos programes, entre els quals la part d'eficiència energètica del repte social "Energia segura, neta i eficient" d'Horitzó 2020, ha organitzat una jornada a Brussel·les sobre les convocatòries d'aquest tema.

 

La jornada se celebrarà el 12 de desembre de 2014 i la inscripció és gratuïta. Cal formalitzar-la al web http://infoday.onetec.eu. L'idioma de la conferència és l'anglès, i es facilitarà interpretació simultània en castellà des de les 09.30 fins a les 13.00 h. Hi haurà retransmissió en directe per internet de la sessió plenària matinal, sense necessitat d'inscripció. L'enllaç estarà disponible al web de l'esdeveniment una setmana abans.

 

Els participants podran obtenir informació actualitzada sobre les polítiques europees en matèria d'energia sostenible, conèixer de primera ma les prioritats per a 2015 de les convocatòries en el camp de l'eficiència energètica, aprendre sobre el procés de sol·licitud de subvencions, fer preguntes al personal de la Comissió i aprofitar l'oportunitat per a trobar nous socis de projecte.

 

Tota la informació sobre aquesta jornada, inclosos el programa i documentació addicional, està disponible al web següent:

https://ec.europa.eu/easme/en/horizon-2020-energy-efficiency-information-day

 

 

Aquest missatge ha estat distribuït a la llista EUROENERGIA (Oficina Proyectos Europeos UV). Per a subscriure-s’hi, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el següent text: subscribe EUROENERGIA Nom Cognoms. Per a cancel·lar la subscripció, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el text: signoff EUROENERGIA.

EUC-2006-0321-I

Més informació:  operuv@uv.es

Universitat de València - OPER Av. Blasco Ibáñez, 13 - 46010 Valencia (Spain) Tel. +34 96 3983621


Website Statistics