EURORECERCA NÚM 1300 Data: 19 de novembre de 2014

SUBSCRIPCIONS

 

 

Jornada presentació convocatòries 2015 d'Horitzó 2020 Acció pel clima, medi ambient, eficiència de recursos i matèries primeres

ec

El punt de contacte nacional per al repte social 5 d'Horitzó 2020, "Acció pel clima, medi ambient, eficiència de recursos i matèries primeres", del Centre per al Desenvolupament Tecnològic Industrial (CDTI), ha organitzat una jornada informativa per a presentar les convocatòries 2015 d'aquest tema del programa europeu de recerca i innovació, Horitzó 2020. Les convocatòries obriran el termini de presentació previsiblement el 10 de desembre de 2014.

 

La jornada se celebrarà a la seu del CDTI (Madrid) el proper 2 de desembre de 2014. Hi participarà, entre altres, Jesús Alquézar, de la Direcció General de Recerca i Innovació de la Comissió Europea.

 

Addicionalment, hi haurà la possiblitat de mantenir reunions bilaterals de revisió de propostes per als participants que així ho sol·liciten i que obtinguen la corresponent confirmació. Les instruccions per a sol·licitar-les es troben al web de la jornada, així com el formulari d'inscripció (gratuïta) i el programa.

 

La data límit per a inscriure's a la jornada i per a sol·licitar les reunions bilaterals acaba el 27 de novembre o fins a completar la capacitat de la sala.

 

Per altra banda, ja estan disponibles les presentacions i el vídeo amb la grabació de la jornada informativa que sobre aquest tema van celebrar a Brussel·les el darrer 17 de novembre. Es poden descarregar del web de la Comissió Europea.

 

 

Aquest missatge ha estat distribuït a la llista EUROMEDIAMBIENT (Oficina Proyectos Europeos UV). Per a subscriure-s’hi, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el següent text: subscribe EUROMEDIAMBIENT Nom Cognoms. Per a cancel·lar la subscripció, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el text: signoff EUROMEDIAMBIENT.

EUC-2006-0321-I

Més informació:  operuv@uv.es

Universitat de València - OPER Av. Blasco Ibáñez, 13 - 46010 Valencia (Spain) Tel. +34 96 3983621


Website Statistics