EURORECERCA NÚM 1313 Data: 23 de desembre de 2014

SUBSCRIPCIONS

 

 

Selecció d'experts en instruments financers per al grup fi-compass

   EC

La Comissió Europea ha publicat una convocatòria per a la selecció d'experts i expertes que formaran part de la plataforma assessora d'instruments financers, anomenada fi-compass, per a assessorar les Direccions Generals de Política Regional i Urbana (DG REGIO), Agricultura i Desenvolupament Rural (DG AGRI), Ocupació, Assumptes Socials i Inclusió (DG EMPL) i Assumptes Marítims i Pesca (DG MARE). Els instruments financers en qüestió són els Fons Estructurals i d'Inversió europeus (ESIF) i l'instrument de microfinances del programa EaSI.

 

La convocatòria romandrà oberta per a rebre sol·licituds fins al 30 de gener de 2015 a les 18.00 h. (hora local de Brussel·les). Tota la informació es troba en la pàgina web següent:

http://ec.europa.eu/regional_policy/tender/expression_en.cfm

 

 

 

Aquest missatge ha estat distribuït a la llista EUROSOCIHUMANITATS (Oficina Proyectos Europeos UV). Per a subscriure-s’hi, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el següent text: subscribe EUROSOCIHUMANITATS Nom Cognoms. Per a cancel·lar la subscripció, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el text: signoff EUROSOCIHUMANITATS.

EUC-2006-0321-I

Més informació:  operuv@uv.es

Universitat de València - OPER Av. Blasco Ibáñez, 13 - 46010 Valencia (Spain) Tel. +34 96 3983621


Website Statistics