EURORECERCA NÚM 1316 Data: 8 de gener de 2015

SUBSCRIPCIONS

 

 

Jornada a València: Horitzó 2020 Societats inclusives, innovadores i reflexives

h2020

RUVID, la Xarxa d'Universitats Valencianes per al Foment de la R+D, ha organitzat juntament amb la Generalitat Valenciana i la Xarxa REDIT d'Instituts Tecnològics de la Comunitat Valenciana, una jornada informativa sobre el repte social 6 d'Horitzó 2020 "Europa en un món canviant. Societats inclusives, innovadores i reflexives". La jornada se celebrarà el proper 21 de gener de 2015 a l'Edifici de Rectorat de la Universitat de València, i compta amb la col·laboració de SEIMED-EEN, l'IVACE, la Creu Roja, la consultora Equality Momentum, la Policia Local de València i el Ministeri d'Economia i Competitivitat.

 

La temàtica aborda els continguts següents: Superant la crisi: estratègies i estructures de governança per a Europa; la generació dels joves: mercat de treball, mobilitat, inclusió; societats reflexives: patrimoni cultural i identitats europees; Europa com a actor global: suport a la política exterior de la UE i augment de la cooperació internacional; noves formes d'innovació: models de negoci, innovació social, innovació al sector públic.

 

L'objectiu de la jornada és oferir informació clau sobre el programa de treball i orientació pràctica per a elaborar sol·licituds de projecte. Va adreçada al personal investigador, gestors de projectes, empreses, entitats i resta de persones interessades a participar-hi.

 

La inscripció és gratuïta, i cal formalitzar-la seguint les instruccions incloses en el programa. Els participants podran mantenir entrevistes bilaterals amb el Punt de Contacte Nacional, prèvia sol·licitud a través de la fitxa segons model adjunt, abans del 14 de gener de 2015.

 

 

 

Aquest missatge ha estat distribuït a la llista EUROSOCIHUMANITATS (Oficina Proyectos Europeos UV). Per a subscriure-s’hi, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el següent text: subscribe EUROSOCIHUMANITATS Nom Cognoms. Per a cancel·lar la subscripció, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el text: signoff EUROSOCIHUMANITATS.

EUC-2006-0321-I

Més informació:  operuv@uv.es

Universitat de València - OPER Av. Blasco Ibáñez, 13 - 46010 Valencia (Spain) Tel. +34 96 3983621


Website Statistics