EURORECERCA NÚM 1333 Data: 19 de febrer de 2015

SUBSCRIPCIONS

 

 

Esdeveniments Climate-KIC

eit

La propera setmana estan programades dues activitats informatives sobre les iniciatives de Climate-KIC anomenades "The Journey" i "Climate-KIC Accelerator".

 

Climate-KIC Accelerator
Dimecres 25 de febrer de 2015

Oficina RIC Climate-KIC Valencia
Jardí Botànic UV. Carrer Quart, 80, 46008 València
Informació i inscripcions:
http://www.climatekic-valencia.org/eventos/climate-kic-accelerator-spain-2/

 

El seminari presentarà la convocatòria 2015 del programa europeu "Climate-KIC Accelerator" que té com a objectiu donar suport a projectes i startups en l'àmbit de les tecnologies netes i la mitigació de l'impacte mediambiental. El programa propiciarà l'acceleració al mercat de les idees i projectes més innovadors. Les persones emprenedores tindran accés a la xarxa d'experts internacionals de Climate-KIC, a més de l'oportunitat de participar a la competició europea "Venture" i rebre una subvenció de fins a 60.000 euros.

 

 

The Journey
Dijous 26 de febrer de 2015
Aula B3 - Edifici Instituts d'Investigació
Carrer Serpis, 29
Campus de Tarongers - Universitat de València
Informació i inscripcions:
http://www.climatekic-valencia.org/eventos/climate-kic-accelerator-spain/

 

The Journey és una escola d'estiu internacional de 5 setmanes de durada, adreçada a estudiants de màster d'entre 21 i 41 anys que volen ser emprenedors, tenen un bon nivell d'anglès i estan conscienciats amb el canvi climàtic. L'escola es desenvolupa en tres regions europees distintes i els alumnes seleccionats tindran finançats el curs, l'allotjament i la manutenció, així com els viatges entre regions.

 

 

 

Per últim, recordem que el dimarts 24 de febrer tindrà lloc al Jardí Botànic de la UV la jornada informativa sobre la convocatòria 2015 del programa Pioners en Acció (PIP), que vam comunicar amb l'Eurorecerca nº 1331.

 

Aquest missatge ha estat distribuït a la llista EUROMEDIAMBIENT (Oficina Proyectos Europeos UV). Per a subscriure-s’hi, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el següent text: subscribe EUROMEDIAMBIENT Nom Cognoms. Per a cancel·lar la subscripció, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el text: signoff EUROMEDIAMBIENT.

EUC-2006-0321-I

Més informació:  operuv@uv.es

Universitat de València - OPER Av. Blasco Ibáñez, 13 - 46010 Valencia (Spain) Tel. +34 96 3983621


Website Statistics