EURORECERCA NÚM 1335 Data: 24 de febrer de 2015

SUBSCRIPCIONS

 

 

H2020 Societats segures: oberta la inscripció al Cybersecurity & Privacy Innovation Forum 2015

H2020

El punt de contacte nacional per al repte social 7 "Societats Segures" d'Horitzó 2020, del Centre per al Desenvolupament Tecnològic Industrial, ens informa sobre la propera celebració a Brussel·les de dos esdeveniments clau sobre aquesta temàtica: el fòrum d'innovació en ciberseguretat i privacitat, i la reunió del grup de treball 3 de la Plataforma NIS (part de la Estratègia Europea en Ciberseguretat).

 

  • Cybsersecurity & Privacy Innovation Forum 2015

Brussel·les, del 28 al 29 d'abril de 2015

Programa i inscripcions:

https://ec.europa.eu/digital-agenda/en/news/cybersecurity-privacy-innovation-forum

 

Durant aquest esdeveniment, organitzat conjuntament per la DG CNECT - Unitat H4 de Confiança i Seguretat de la Comissió Europea i el Fòrum CSP, es presentaran els temes de la convocatòria 2015 de Seguretat Digital, i es podrà participar a un brokerage event relacionat amb aquesta temàtica.

 

  • NIS Platform WG3 meeting on "EU Industry Innovation and Competitiveness"

Brussel·les, 2 de març de 2015

Programa i inscripcions:

https://www.eventbrite.com/e/nis-platform-wg3-meeting-on-eu-industry-innovation-and-competitiveness-tickets-15374419302

 

Esdeveniment de presentació de l'Agenda Estratègica Europea de Recerca i Innovació en Seguretat TIC. S'examinaran altres agendes de recerca al llarg d'Europa i del món, es debatran i s'identificaran els reptes industrials en ciberseguretat, casos empresarials europeus i vies d'innovació, a més d'efectuar una anàlisi DAFO dels mercats i les indústries europeus de privacitat i ciberseguretat.

 

 

 

Aquest missatge ha estat distribuït a la llista EUROSEGURETAT (Oficina Proyectos Europeos UV). Per a subscriure-s’hi, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el següent text: subscribe EUROSEGURETAT Nom Cognoms. Per a cancel·lar la subscripció, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el text: signoff EUROSEGURETAT.

EUC-2006-0321-I

Més informació:  operuv@uv.es

Universitat de València - OPER Av. Blasco Ibáñez, 13 - 46010 Valencia (Spain) Tel. +34 96 3983621


Website Statistics