EURORECERCA NÚM 1337 Data: 2 de març de 2015

SUBSCRIPCIONS

 

 

Convocatòria DAPHNE per a prevenir la violència contra les dones i els infants

ec

La Direcció General de Justícia de la Comissió Europea té oberta fins al 3 de juny de 2015 una convocatòria del programa Daphne per a donar suport a projectes transnacionals en matèria de prevenció i d'informació per a combatre la violència contra les dones, la gent jove i els infants, relacionada amb pràctiques nocives. N'indiquem a continuació les dades bàsiques. La informació completa està disponible en la pàgina web següent:

http://ec.europa.eu/justice/grants1/calls/just_2014_rdap_ag_harm_en.htm

 

El personal investigador de la Universitat de València pot contactar amb la nostra oficina mitjançant la nostra adreça de correu operuv@uv.es o el telèfon 96-3983621, per tal d'obtenir suport tècnic i assessorament en la preparació de la proposta de projecte.

 

Convocatòria JUST/2014/RDAP/AG/HARM:

Tema convocat: Suport a projectes transnacionals en matèria de prevenció i d'informació per a combatre la violència contra les dones, la gent jove i els infants, relacionada amb pràctiques nocives

Activitats: Les activitats que es poden desenvolupar en els projectes són les següents: aprenentatge mutu, intercanvis de bones pràctiques, activitats de cooperació, activitats de difusió, d'informació i de conscienciació.

Pressupost indicatiu: 4.500.000 euros. La subvenció mínima que es pot sol·licitar és de 75.000 euros.

Durada dels projectes: la durada inicial dels projectes no hauria de sobrepassar els 24 mesos.

Cofinançament: la subvenció màxima de la CE és del 80% de les despeses elegibles del projecte.

Països elegibles: els estats membres de la UE i Islàndia.

Consorci: el consorci ha d'estar format per un mínim de tres entitats establertes en tres països elegibles diferents.

Termini: el termini de presentació de propostes acaba el 3 de juny de 2015 a les 12.00 h. (CET) del migdia.

Presentació de sol·licituds: les propostes de projecte es presentaran de manera electrònica mitjançant l'eina PRIAMOS de la Comissió Europea.

 

 

Aquest missatge ha estat distribuït a la llista EURORECERCA (Oficina Proyectos Europeos UV). Per a subscriure-s’hi, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el següent text: subscribe EURORECERCA Nom Cognoms. Per a cancel·lar la subscripció, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el text: signoff EURORECERCA.

EUC-2006-0321-I

Més informació:  operuv@uv.es

Universitat de València - OPER Av. Blasco Ibáñez, 13 - 46010 Valencia (Spain) Tel. +34 96 3983621


Website Statistics