EURORECERCA NÚM 1342 Data: 1 d'abril de 2015

SUBSCRIPCIONS

 

 

Anunci preliminar de BIODIVERSA

biodiversa

Biodiversa ha publicat un anunci preliminar sobre la seua propera convocatòria de propostes, prevista per al mes de maig de 2015, amb data límit de presentació de propostes a principis de novembre de 2015. Biodiversa és una xarxa de l'espai europeu de recerca (ERA-NET) en biodiversitat, integrada per 21 organismes finançadors de 15 països europeus.

 

Els següents països han mostrat el seu interès, encara que la seua participació està pendent de confirmació: Alemanya, Àustria, Bèlgica, Bulgària, Espanya, Estònia, França, Hongria, Lituània, Noruega, Països Baixos, Polònia, Portugal, Romania, Suècia, Suïssa i Turquia. Les propostes de projectes de la convocatòria hauran d'incloure un mínim de tres grups de recerca establerts a tres diferents països dels que finalment hi participen.

 

Els temes de recerca, per als que se disposa d'un pressupost indicatiu global de vora 30 milions d'euros, són els següents:

  • Theme #1: Understanding and managing the biodiversity dynamics of soils and sediments to improve ecosystem functioning and delivery of ecosystem services
  • Theme #2:  Understanding and managing biodiversity dynamics in land-, river- and sea-scapes (habitat connectivity, green and blue infrastructures, and naturing cities) to improve ecosystem functioning and delivery of ecosystem services

 

La pàgina web de la convocatòria, on s'aniran publicant els documents adients, és http://www.biodiversa.org/741. Així mateix, el Ministeri d'Economia i Competitivitat, que és l'organisme espanyol que forma part de Biodiversa, té una pàgina web dedicada a les era-nets on hi figura la informació sobre aquesta xarxa.

 

 

 

Aquest missatge ha estat distribuït a la llista EUROMEDIAMBIENT (Oficina Proyectos Europeos UV). Per a subscriure-s’hi, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el següent text: subscribe EUROMEDIAMBIENT Nom Cognoms. Per a cancel·lar la subscripció, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el text: signoff EUROMEDIAMBIENT.

EUC-2006-0321-I

Més informació:  operuv@uv.es

Universitat de València - OPER Av. Blasco Ibáñez, 13 - 46010 Valencia (Spain) Tel. +34 96 3983621


Website Statistics