EURORECERCA NÚM 1343 Data: 14 d'abril de 2015

SUBSCRIPCIONS

 

 

Vols ser avaluador/a de projectes per a la Comissió Europea?

ec

RUVID, la Xarxa d'Universitats Valencianes per al Foment de la R+D, ha organitzat, juntament amb la Universitat de València, una jornada informativa sobre la possibilitat de participar com experta o expert en el procés d'avaluació de les propostes presentades a les convocatòries d' Horitzó 2020. L'objectiu n'és oferir informació sobre el procés de registre en la base de dades d'experts de la Comissió Europea i sobre el propi procés d'avaluació d'una proposta.

 

Els avaluadors de projectes europeus són experts independents que assisteixen la Comissió Europea (CE) en l'avaluació de les propostes presentades a les convocatòries d'Investigació i Desenvolupament Tecnològic. Tot ciutadà de la Unió Europea pot ser candidat, sempre que estiga inscrit en la base de dades d'experts de la CE i tinga:

  • Competències i coneixements en l'àmbit de la ciència, la indústria o la innovació.
  • Domini de l'anglès per a la lectura, comprensió i debat sobre propostes, encara que també es tindran en compte altres idiomes.
  • Aptitud per a apreciar els reptes i la dimensió industrial o social dels projectes que es presenten.
  • Independència: l'avaluador no pot tenir vinculacions laborals que suposen un conflicte d'interessos.

 

Entre els beneficis que s'hi poden obtenir es troben els següents:

  • Possibilitat de conèixer de primera mà els últims avenços de les diferents àrees del coneixement.
  • Aprendre l'estructura i contingut que tenen les propostes europees que resulten aprovades.
  • L'intercanvi professional entre avaluadors.
  • Possibilitat d'establir contactes amb funcionaris de la Comissió Europea i familiaritzar-se amb els seus procediments.
  • Compensació econòmica (aprox. 450€ per dia de treball més viatges i dietes).

 

La jornada se celebrarà el proper 16 d'abril de 2015 a la Sala de Juntes de l'Edifici de Rectorat de la Universitat de València. La inscripció, que es podrà fer fins al 15 d'abril de 2015, és gratuïta, i cal formalitzar-la seguint les instruccions incloses en el programa adjunt.

 

 

Aquest missatge ha estat distribuït a la llista EURORECERCA (Oficina Proyectos Europeos UV). Per a subscriure-s’hi, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el següent text: subscribe EURORECERCA Nom Cognoms. Per a cancel·lar la subscripció, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el text: signoff EURORECERCA.

EUC-2006-0321-I

Més informació:  operuv@uv.es

Universitat de València - OPER Av. Blasco Ibáñez, 13 - 46010 Valencia (Spain) Tel. +34 96 3983621


Website Statistics