EURORECERCA NÚM 1352 Data: 11 de maig de 2015

SUBSCRIPCIONS

 

 

Convocatòria de la DG Justícia sobre no discriminació i la integració del poble gitano

ec logo

El Programa de Drets, Igualtat i Ciutadania (2014-2020), gestionat per la Direcció General de Justícia de la Comissió Europea, té obert fins al 7 de juliol de 2015 el termini de presentació de propostes per a la convocatòria de subvencions que porta per codi JUST/2014/RDIS/AG/DISC, corresponent al Programa de Treball 2014.

El personal de la Universitat de València interessat a presentar una sol·licitud per a aquesta convocatòria, pot contactar amb la nostra oficina mitjançant la nostra adreça operuv@uv.es, telèfon 96-3983621.

 

Trobareu les dades bàsiques més avall. La informació completa està disponible per mitjà de l'enllaç següent:

http://ec.europa.eu/justice/grants1/calls/just_2014_rdis_ag_disc_en.htm

 

Temes convocats

El que segueix és un text abreujat. Consulteu l'original en anglès de la convocatòria

La proposta de projecte ha d'abordar almenys un dels temes següents en l'àrea de la no discriminació:

  • Contribuir al disseny, desenvolupament o seguiment de polítiques nacionals, regionals o locals concebudes per a la lluita contra la discriminació, o per a promoure la igualtat al lloc de treball o en la societat.
  • Implementar d'una manera més efectiva la legislació sobre no discriminació adoptada sota la Directiva d'Igualtat Racial i la Directiva Marc de l'Ocupació.
  • Incrementar el coneixement dels actors implicats sobre la Unió Europea, polítiques nacionals, regionals i locals així com pràctiques administratives en el camp de la no discriminació.
  • Incrementar el nivell de coneixements dels ciutadans sobre els seus drets en cas de discriminació.

O el tema següent en l'àrea de la integració del poble gitano:

  • Promoure la integració del poble gitano, amb l'objectiu de donar suport a la implementació de les estratègies nacionals d'integració del poble gitano o el conjunt integrat de les mesures polítiques i les Recomanacions del Consell Europeu sobre la integració del poble gitano.

 

Totes les propostes han de demostrar que poden generar un valor afegit a escala europea.

 

L'enfocament dels projectes pot ser transnacional o nacional, incloent-hi la implementació d'activitats a escala regional o local. Les activitats poden ser:

  • Recol·lecció de dades i estudis
  • Desenvolupament d'activitats de recerca científica o d'altres activitats científiques en el camp de la no discriminació
  • Seguiment de la implementació de la legislació contra la discriminació
  • Formació de professionals
  • Aprenentatge mutu, intercanvi de bones pràctiques, cooperació, incloent-hi la identificació de bones pràctiques que puguen ser transferibles a altres països participants
  • Difusió i activitats de conscienciació (incloent-hi les dutes a terme a escala local), com ara seminaris, conferències, campanyes o activitats en les xarxes socials i en premsa.

 

Elegibilitat

El sol·licitant ha de ser un organisme públic o privat sense finalitat lucrativa.

 

Països elegibles

Els Estats Membres de la Unió Europea, Islàndia i Liechtenstein.

 

Pressupost

El pressupost total disponible per a aquesta convocatòria és de 3.450.000 euros.

 

Durada dels projectes

Els projectes tindran una durada inicial no superior a 24 mesos.

 

Cofinançament

La contribució de la Comissió Europea no pot superar el 80% del total de les despeses elegibles del projecte. La subvenció mínima que es pot sol·licitar amb aquesta convocatòria és de 75.000 euros.

 

Final del termini i presentació de sol·licituds

Les propostes es presentaran de manera electrònica mitjançant l'aplicació en línia PRIAMOS abans del 7 de juliol de 2015 a les 12.00 h. (migdia) CET.

 

 

Aquest missatge ha estat distribuït a la llista EURORECERCA (Oficina Proyectos Europeos UV). Per a subscriure-s’hi, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el següent text: subscribe EURORECERCA Nom Cognoms. Per a cancel·lar la subscripció, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el text: signoff EURORECERCA.

EUC-2006-0321-I

Més informació:  operuv@uv.es

Universitat de València - OPER Av. Blasco Ibáñez, 13 - 46010 Valencia (Spain) Tel. +34 96 3983621


Website Statistics