EURORECERCA NÚM 1360 Data: 18 de juny de 2015

SUBSCRIPCIONS

 

 

Convocatòria de BIODIVERSA


      biodiversa

La xarxa de l'espai europeu de recerca BIODIVERSA té obert fins al 20 de juliol de 2015 la presentació de propostes preliminars per a la convocatòria 2015, on participen 24 agències finançadores de 15 països per a finançar projectes de recerca transnacionals en biodiversitat. Espanya hi participa a través del Ministeri d'Economia i Competitivitat (MINECO) i de l'Agència Canària de Recerca, Innovació i Societat de la Informació (ACIISI).

 

A continuació se n'indiquen les dades bàsiques. Les condicions de finançament específiques dels organismes espanyols cal consultar-les als punts de contacte Esteban Manrique Reol (MINECO) i Marimar Villagarcía (ACIISI). La informació completa general sobre la convocatòria està disponible al web següent:

http://www.biodiversa.org/741

 

Temes convocats

Theme #1: Understanding and managing the biodiversity dynamics of soils and sediments to improve ecosystem functioning and delivery of ecosystem services

Theme #2: Understanding and managing biodiversity dynamics in land-, river- and sea-scapes (habitat connectivity, green and blue infrastructures, and naturing cities) to improve ecosystem functioning and delivery of ecosystem services

 

Països participants

Alemanya, Bèlgica, Bulgària, Espanya, Estònia, França, Hongria, Lituània, Noruega, Polònia, Portugal, Romania, Suècia, Suïssa i Turquia.

 

Consorci

La proposta de projecte ha de comptar amb la participació d'un mínim de tres entitats provinents de tres diferents països dels que participen a la convocatòria, excepte en el cas dels grups de recerca de les regions llunyanes, on basta si els grups provenen de dos països diferents i la proposta implica tres agències finançadores diferents.

 

Pressupost

El pressupost total indicatiu disponible per a la convocatòria és d'entre 30.200.000 i 35.100.000 euros.

 

Durada del projecte

La durada màxima dels projectes és de tres anys.

 

Acabament del termini i presentació de propostes preliminars

Les persones que volen sol·licitar aquestes subvencions han de presentar primer una proposta preliminar (una descripció del projecte de cinc pàgines i el pressupost de cada soci del consorci) abans del 20 de juliol de 2015 a les 17.00 h. (hora local de Brussel·les) mitjançant el sistema telemàtic EPSS. Els candidats que superen aquesta fase seran convidats entre octubre i desembre de 2015 a presentar-hi la proposta completa.

 

Tota la informació en:

http://www.biodiversa.org/741

 

 

Aquest missatge ha estat distribuït a la llista EUROMEDIAMBIENT (Oficina Proyectos Europeos UV). Per a subscriure-s’hi, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el següent text: subscribe EUROMEDIAMBIENT Nom Cognoms. Per a cancel·lar la subscripció, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el text: signoff EUROMEDIAMBIENT.

EUC-2006-0321-I

Més informació:  operuv@uv.es

Universitat de València - OPER Av. Blasco Ibáñez, 13 - 46010 Valencia (Spain) Tel. +34 96 3983621


Website Statistics