EURORECERCA NÚM 1363 Data: 26 de juny de 2015

SUBSCRIPCIONS

 

 

Jornada del programa LIFE a València


   life

El punt de contacte nacional del programa europeu LIFE, Elena Barrios, participarà a una jornada informativa sobre aquest programa que se celebrarà el proper 14 de juliol de 2015 al Parc Tecnològic de Paterna (València). La jornada està adreçada a empreses, organismes públics i privats que volen presentar una proposta de projecte.

 

LIFE és el principal programa europeu de recerca mediambiental, i té obert actualment el termini de presentació de propostes de la convocatòria corresponent a 2015 sota el programa de treball plurianual 2014-2017. Amb un pressupost global de 240.811.337 euros, la convocatòria abasta els dos subprogrames de LIFE (Medi ambient i Acció pel clima).

 

La jornada està organitzada pel Ministeri d'Agricultura, Alimentació i Medi Ambient, la Xarxa d'Instituts Tecnològics de la Comunitat Valenciana RED-IT, Cámara Valencia, la Conselleria d'Economia, Turisme i Ocupació; SEIMED Centres Empresa Europa i el programa LIFE.

 

Les persones hi interessades poden consultar el programa i fer la inscripció (gratuïta) seguint les instruccions incloses.

 

 

Aquest missatge ha estat distribuït a la llista EUROMEDIAMBIENT (Oficina Proyectos Europeos UV). Per a subscriure-s’hi, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el següent text: subscribe EUROMEDIAMBIENT Nom Cognoms. Per a cancel·lar la subscripció, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el text: signoff EUROMEDIAMBIENT.

EUC-2006-0321-I

Més informació:  operuv@uv.es

Universitat de València - OPER Av. Blasco Ibáñez, 13 - 46010 Valencia (Spain) Tel. +34 96 3983621


Website Statistics