EURORECERCA NÚM 1378 Data: 2 d'octubre de 2015

SUBSCRIPCIONS

 

 

Convocatòries 2015 DG Justícia


ec

La Direcció General de Justícia de la Comissió Europea ha publicat les convocatòries següents per a atorgar subvencions d'accions en els camps respectius:

El personal de la Universitat de València amb interès per presentar una proposta de projecte, pot contactar amb la nostra oficina mitjançant l'adreça de correu operuv@uv.es o el telèfon 96-3983621.

A continuació se n'indiquen les dades bàsiques. Tota la informació es troba mitjançant els enllaços inclosos als títols de les convocatòries.

Projectes nacionals o transnacionals sobre Justícia electrònica

Codi: JUST/2015/JACC/AG/E-JU

Data prevista d'obertura del termini de presentació de propostes: 3 de novembre de 2015

Pressupost indicatiu de la convocatòria: 2.755.000 euros. La subvenció mínima que es pot sol·licitar és de 75.000 euros.

Durada del projecte: La durada inicial del projecte no pot sobrepassar els 24 mesos.

Països elegibles: els Estats Membres de la Unió Europea, excepte Regne Unit i Dinamarca.

Cofinançament: la subvenció màxima de la Comissió Europea és del 80% de les despeses elegibles del projecte.

Consorci: són elegibles tant projectes nacionals com transnacionals, i les sol·licituds les poden presentar tant un únic organisme com un consorci d'entitats.

Termini: el termini de presentació acaba el 6 de gener de 2016 a les 17.00 h. (CET)

Presentació de sol·licituds: exclusivament en línia a través del Portal del Participant de la Comissió Europea.

 

Formació de jutges nacionals sobre legislació europea sobre competència, i cooperació judicial entre jutges en matèria de dret nacional de la competència

Pressupost indicatiu de la convocatòria: 1.000.000 euros. La subvenció mínima que es pot sol·licitar és de 10.000 euros, i la màxima, 400.000 euros.

Durada del projecte: La durada del projecte és de 24 mesos com a màxim.

Cofinançament: la subvenció màxima de la CE és del 80% de les despeses elegibles del projecte. En casos excepcionals i degudament justificats, com ara el cas de sol·licitants d'estats membres que es troben sota ajut financera o seguiment (com és el cas d'Espanya), aquest màxim pot ser del 90%.

Països que participen a la convocatòria: els Estats Membres de la Unió Europea, excepte Regne Unit i Dinamarca.

Termini: el termini de presentació acaba el 29 de gener de 2016.

Presentació de sol·licituds: exclusivament per correu (postal o servei de missatgeria) a l'adreça indicada a la convocatòria.

 

 

Aquest missatge ha estat distribuït a la llista EUROSOCIHUMANITATS (Oficina Proyectos Europeos UV). Per a subscriure-s’hi, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el següent text: subscribe EUROSOCIHUMANITATS Nom Cognoms. Per a cancel·lar la subscripció, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el text: signoff EUROSOCIHUMANITATS.

EUC-2006-0321-I

Més informació:  operuv@uv.es

Universitat de València - OPER Av. Blasco Ibáñez, 13 - 46010 Valencia (Spain) Tel. +34 96 3983621


Website Statistics