EURORECERCA NÚM 1394 Data: 18 de novembre de 2015

SUBSCRIPCIONS

 

 

Jornada Xarxes ITN Marie Sklodowska-Curie d'Horitzó 2020


h2020msca

Les xarxes Marie Sklodowska-Curie de formació innovadora, conegudes com a ITN per les sigles en anglès, estan formades per universitats, centres de recerca i empreses de diversos països que col·laboren en la formació de personal investigador predoctoral a través d'un projecte conjunt subvencionat per la Comissió Europea.

 

La convocatòria de 2016 està actualment oberta (fins al 12 de gener), per la qual cosa, la jornada que se celebrarà el dilluns 30 de novembre a l'Edifici de Rectorat de la Universitat de València, organitzada per RUVID, constitueix una excel·lent oportunitat per a conèixer les oportunitats que aquestes beques ofereixen a les investigadores i investigadors, així com a les entitats interessades a formar una d'aquestes xarxes, i aprofitar-ne de les recomanacions pràctiques impartides pels experts presents a la jornada, amb temps suficient de preparar una proposta exitosa per a la convocatòria en curs. A més, en paral·lel es mantindran entrevistes personals amb el punt de contacte nacional de les accions Marie Sklodowska-Curie, prèvia cita.

 

El programa de la jornada i les instruccions per a inscriure's i demanar entrevistes, es troben a la pàgina de l'esdeveniment del web de RUVID, la xarxa d'Universitats Valencianes per al Foment de l'R+D.

itn_reaitn mineco

Font: Marcela Groholova (REA, Comissió Europea) Font: Borja Izquierdo (Oficina Europea, MINECO)

 

 

Aquest missatge ha estat distribuït a la llista EURORECERCA (Oficina Proyectos Europeos UV). Per a subscriure-s’hi, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el següent text: subscribe EURORECERCA Nom Cognoms. Per a cancel·lar la subscripció, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el text: signoff EURORECERCA.

EUC-2006-0321-I

Més informació:  operuv@uv.es

Universitat de València - OPER Av. Blasco Ibáñez, 13 - 46010 Valencia (Spain) Tel. +34 96 3983621


Website Statistics