EURORECERCA NÚM 1395 Data: 19 de novembre de 2015

SUBSCRIPCIONS

   

 

Programa de recerca d'AXA


axa

El programa de recerca d'AXA contribueix a finançar la recerca en el camp dels riscos que estan cobrint en l'actualitat o que cobriran en el futur. Entre altres, ofereix anualment al voltant de 25 beques postdoctorals en les àrees següents:

  • Riscos vitals: atenció a l'envelliment i cures de llarga durada, riscos biomèdics, addiccions i comportaments de risc...
  • Riscos socioeconòmics: riscos geopolítics, riscos macroeconòmics i riscos sistèmics financers, conductes individuals i col·lectives relatives a la incertesa i a pràctiques de risc, riscos de grans empreses, riscos digitals...
  • Riscos mediambientals: canvi climàtic, desastres naturals, canvis mediambientals deguts a l'acció humana...

Encara que els projectes han d'encaixar en algú d'aquests temes, s'accepten sol·licituds de qualsevol disciplina, sempre que contribuïsquen a aprofundir els coneixements i la comprensió dels riscos, incloent-hi les Ciències de la Terra, Física, Matemàtiques Aplicades, Ciències Socials, Economia, Ciències Polítiques, Filosofia, Química, Sociologia, etc... En aquest enllaç es pot consultar la informació completa sobre els temes de recerca.

La dotació de la beca és d'un màxim de 130.000 euros per a una durada de 24 mesos. Les característiques i condicions de les beques estan disponibles en aquest enllaç.

Les sol·licituds s'han de presentar a través d'alguna de les institucions que formen part de la comunitat investigadora d'AXA, com és el cas de la Universitat de València, per la qual cosa, s'obri un termini per a la presentació de candidatures davant del Vicerectorat d'Investigació i Política Científica. Les sol·licituds han d'incloure les següents dades, i s'han de trametre abans del 27 de novembre de 2015 a l'adreça de correu operuv@uv.es.

  • Resum del projecte de postdoc: màxim 1,5 pàgines + referències
  • CV detallat: màxim 2 pàgines + ½ pàgina amb les publicacions més importants
  • Declaració professional: màxim 1 pàgina detallant la relació entre la tesi doctoral i el projecte de postdoc, justificació de l'elecció de la institució d'acollida, objectius professionals del sol·licitant i de quina manera la beca del programa de recerca d'AXA pot contribuir a assolir aquests objectius. També es requereix informació sobre la dimensió internacional.
  • Nom del supervisor o supervisora del projecte en la Universitat de València

Les candidates i els candidats han d'haver obtingut el títol de doctora o doctor (o equivalent) abans del començament de la beca postdoctoral i dins dels 5 anys precedents a la presentació de la sol·licitud. Així mateix, no poden ostentar un càrrec acadèmic amb vinculació permanent.

 

 

Aquest missatge ha estat distribuït a la llista EURORECERCA (Oficina Proyectos Europeos UV). Per a subscriure-s’hi, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el següent text: subscribe EURORECERCA Nom Cognoms. Per a cancel·lar la subscripció, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el text: signoff EURORECERCA.

EUC-2006-0321-I

Més informació:  operuv@uv.es

Universitat de València - OPER Av. Blasco Ibáñez, 13 - 46010 Valencia (Spain) Tel. +34 96 3983621


Website Statistics