EURORECERCA NÚM 1397 Data: 30 de novembre de 2015

SUBSCRIPCIONS

   

 

Convocatòria 7 d'ERA-IB-2


era-ib

La xarxa de l'espai europeu de recerca (era-net) en Biotecnologia Industrial, ERA-IB-2, té obert fins al 1 de febrer de 2016 una convocatòria de propostes de projectes coordinats entre diversos països.

 

La convocatòria, organitzada en col·laboració amb les era-net ERASynBio i ERA-MBT, compta amb un pressupost total orientatiu de 12 milions d'euros. Espanya hi participa a través del Ministeri d'Economia i Competitivitat (MINECO) i l'instrument de finançament serà la futura convocatòria 2016 d'Accions de Programació Conjunta Internacional (APCIN).

 

A continuació s'indiquen les principals característiques d'aquesta convocatòria. El personal de la Universitat de València amb interès per presentar una proposta, pot contactar amb la nostra oficina mitjançant l'adreça de correu operuv@uv.es o el telèfon 96-3983621.La informació completa es troba als web següent:

http://www.era-ib.net/7th-joint-call-0

 

Temes convocats

1. Conversion of industrial by-products and biomass into value- added products

2. Novel systems for new or more sustainable processes using bio-catalysts such as enzymes, micro-organism and cell-free biosynthesis systems from natural or synthetic origins. This includes orthogonal biosystems, minimal genome approaches and protocells.

3. Compounds by understanding and engineering metabolic pathways including synthetic biology approaches.

4. Process development, intensification and/or integration in existing industrial processes e.g. upstream or downstream design, scale-up of biotechnological processes.

 

Pressupost

El pressupost total indicatiu de la convocatòria és 12.000.000 euros. El pressupost indicatiu per part del MINECO és 1.500.000 euros.

 

Candidats elegibles

Les entitats elegibles per al MINECO són els organismes de recerca sense finalitat lucrativa, segons la convocatòria d'Accions de Programació Conjunta Internacional (APCIN). Les empreses poden participar en els consorcis fent ús dels seus propis fons. No obstant això, el MINECO podrà establir un mecanisme de suport addicional amb l'objectiu de promoure la cooperació entre el sector públic i el privat.

Els investigadors i les investigadores principals han de ser elegibles a la convocatòria 2016 d'APCIN i haver tingut experiència com a investigador o investigadora en projectes finançats amb el Pla Nacional R+D+I 2008-2011, del Pla Estatal 2013-2016, del Consell Europeu de Recerca (ERC) o del Programa Marc de Recerca europeu.

Un investigador o una investigadora principal que haja obtingut finançament en 2015 de la convocatòria APCIN no podrà participar a APCIN 2016 ni tampoc a aquesta convocatòria d'ERA-IB-2.

 

Consorci i països participants

Les propostes han de ser presentades per un consorci compost com a mínim de tres socis pertanyents a tres països diferents de la xarxa ERA-IB, d'ERASynBio o d'ERA-MBT que participen a la convocatòria (consulteu el text de la convocatòria).

Socis d'altres països hi poden participar, sempre que aporten el seu propi finançament i que la seua contribució siga important per a assolir els objectius del projecte.

El projecte ha d'estar equilibrat entre països i entre socis en termes de contribució al programa de treball; amb aquesta finalitat, la contribució d'un país al projecte col·laboratiu no ha de sobrepassar el 70% del pressupost total.

 

Cofinançament

El finançament màxim del MINECO és 150.000 euros per soci (50.000 euros addicionals si la proposta està liderada per una entitat espanyola). Si hi participen més d'un soci espanyol a la mateixa proposta, el finançament màxim de la part espanyola no hauria de sobrepassar els 200.000 euros per projecte (50.000 euros addicionals si la proposta està liderada per una entitat espanyola).

 

Despeses elegibles

Les categories de despeses que poden ser finançades per aquesta convocatòria són: 1) despeses de personal per a contractes temporals (les beques no són elegibles), 2) costos directes (fungible, equipament petit, viatges, i altres despeses necessàries per a les activitats). Els costos indirectes (overheads) i els assaigs clínics (proves de concepte, proves de principi) no són elegibles.

 

Durada del projecte

La durada màxima del finançament del MINECO és de 3 anys.

 

Termini i presentació de sol·licituds

Les propostes s'han de lliurar en línia mitjançant el web d'ERA-IB-2. El termini de presentació acaba el 1 de febrer de 2016 a les 13.00 h. CET.

 

Tota la informació d'aquesta convocatòria i l'eina de presentació es troba en l'adreça següent:

http://www.era-ib.net/7th-joint-call-0

 

 

Aquest missatge ha estat distribuït a la llista EUROAGROBIO (Oficina Proyectos Europeos UV). Per a subscriure-s’hi, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el següent text: subscribe EUROAGROBIO Nom Cognoms. Per a cancel·lar la subscripció, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el text: signoff EUROAGROBIO.

EUC-2006-0321-I

Més informació:  operuv@uv.es

Universitat de València - OPER Av. Blasco Ibáñez, 13 - 46010 Valencia (Spain) Tel. +34 96 3983621


Website Statistics