EURORECERCA NÚM 1402 Data: 23 de desembre de 2015

SUBSCRIPCIONS

   

 

Es necessiten experts en solucions TIC per a l'envelliment saludable


AAL

El programa europeu AAL (Active and Assisted Living) ha publicat una convocatòria que romandrà oberta fins a 2020, per a formar part dels experts independents que contribuiran a l'avaluació de propostes de projectes i al seguiment dels projectes finançats.

Els experts i les expertes han de tenir un alt nivell d’experiència professional en temes de salut, canvi demogràfic i benestar, i en una o més de les àrees següents (no de manera exclusiva):

  1. Entorns no domèstics adaptats a l’envelliment
  2. Vida independent a casa
  3. Nous conceptes en cura sostenible
  4. Benestar amb malalties associades a l’envelliment i la multimorbiditat.

A més, també se necessiten experts en diverses àrees transversals, com ara igualtat de gènere, investigació responsable o gestió de projectes.

Consulteu els termes de la convocatòria d'experts en aquest document.

El programa AAL ha dut a terme fins a la data vuit convocatòries de projectes, la darrera de les quals (corresponent a l'any 2015) va tancar el termini el mes de maig. S'ha publicat informació preliminar de la propera convocatòria 2016, el tema de la qual és Viure bé amb demència. Contribució de les solucions integrals TIC al benestar de les persones amb demència i de les seues comunitats.

 

 

 

Aquest missatge ha estat distribuït a la llista EURORECERCA (Oficina Proyectos Europeos UV). Per a subscriure-s’hi, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el següent text: subscribe EURORECERCA Nom Cognoms. Per a cancel·lar la subscripció, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el text: signoff EURORECERCA.

EUC-2006-0321-I

Més informació:  operuv@uv.es

Universitat de València - OPER Av. Blasco Ibáñez, 13 - 46010 Valencia (Spain) Tel. +34 96 3983621


Website Statistics