EURORECERCA NÚM 1403 Data: 29 de desembre de 2015

SUBSCRIPCIONS

   

 

Convocatòries 2015 de la DG Justícia


ec

La Direcció General de Justícia de la Comissió Europea ha publicat dues convocatòries del programa de Drets, Igualtat i Ciutadania, conegut com a Programa REC per les seues sigles en anglès.

El personal de la Universitat de València amb interès per presentar una proposta de projecte, pot contactar amb la nostra oficina mitjançant l'adreça de correu operuv@uv.es o el telèfon 96-3983621.

A continuació se n'indiquen les dades bàsiques. Tota la informació es troba mitjançant els enllaços inclosos als títols de les convocatòries.

 

Subvencions per a prevenir i combatre el racisme, la xenofòbia, l'homofòbia i altres formes d'intolerància - Convocatòria Daphne

Codi: JUST-2015-RRAC-AG

http://ec.europa.eu/justice/grants1/calls/2015_action_grants/just_2015_rrac_ag_en.htm

Text complet de la convocatòria en aquest enllaç

Prioritats: Millores pràctiques per a prevenir i combatre el racisme, la xenofòbia, l'homofòbia i altres formes d'intolerància (BEST); formació i creació de capacitats per a enfortir la resposta penal a delictes d'odi i el seu discurs (TRAI); empoderament i suport a les víctimes de delictes d'odi i del seu discurs (VICT)

Activitats: activitats d'aprenentatge mutu i intercanvi de bones pràctiques; activitats de formació i creació de capacitats; i activitats per a desenvolupar mecanismes i programes específics eficients.

Pressupost indicatiu de la convocatòria: 5.400.000 euros. La subvenció mínima que es pot sol·licitar és de 300.000 euros.

Durada del projecte: La durada inicial del projecte no pot sobrepassar els 24 mesos.

Països elegibles: els Estats Membres de la Unió Europea, Islàndia i Liechtenstein.

Cofinançament: la subvenció màxima de la Comissió Europea és del 80% de les despeses elegibles del projecte.

Consorci: els projectes han de ser transnacionals i el consorci ha d'estar compost d'almenys cinc entitats pertanyents a cinc països elegibles diferents.

Termini: el termini de presentació acaba el 18 de febrer de 2016 a les 12.00 h. del migdia (CET)

Presentació de sol·licituds: exclusivament en línia a través del sistema PRIAMOS de la Comissió Europea.

 

Subvencions per a donar suport a projectes transnacionals per a l'eliminació del càstig corporal dels infants

Codi: JUST-2015-RDAP-AG-CORP

http://ec.europa.eu/justice/grants1/calls/2015_action_grants/just_2015_rdap_ag_corp_en.htm

Text complet de la convocatòria en aquest enllaç.

Activitats: disseny d'un pla complet de formació sostenible i conscienciació de la ciutadania en la llei contra el càstig corporal, els seus perills, els drets infantils de protecció i la promoció de la disciplina positiva; formació i cooperació dels agents rellevants; i desenvolupament i difusió de materials orientatius sobre com s'hauria d'implementar la llei contra el càstig corporal.

Pressupost indicatiu de la convocatòria: 1.700.000 euros. La subvenció mínima que es pot sol·licitar és de 75.000 euros.

Durada del projecte: La durada inicial del projecte no pot sobrepassar els 24 mesos.

Països elegibles: Àustria, Bulgària, Croàcia, Dinamarca, Estònia, Finlàndia, Xipre; Alemanya, Espanya, Grècia, Hongria, Irlanda, Letònia, Luxemburg, Malta, Països Baixos, Polònia, Portugal, Romania, Suècia; Islàndia.

Cofinançament: la subvenció màxima de la Comissió Europea és del 80% de les despeses elegibles del projecte.

Consorci: els projectes han de ser transnacionals i el consorci ha d'estar compost d'almenys tres entitats pertanyents a tres països elegibles diferents.

Termini: el termini de presentació acaba el 3 de març de 2016 a les 12.00 h. del migdia (CET)

Presentació de sol·licituds: exclusivament en línia a través del sistema PRIAMOS de la Comissió Europea.

 

 

Aquest missatge ha estat distribuït a la llista EUROSOCIHUMANITATS (Oficina Proyectos Europeos UV). Per a subscriure-s’hi, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el següent text: subscribe EUROSOCIHUMANITATS Nom Cognoms. Per a cancel·lar la subscripció, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el text: signoff EUROSOCIHUMANITATS.

EUC-2006-0321-I

Més informació:  operuv@uv.es

Universitat de València - OPER Av. Blasco Ibáñez, 13 - 46010 Valencia (Spain) Tel. +34 96 3983621


Website Statistics