EURORECERCA NÚM. 1411 Data: 9 de febrer de 2016

SUBSCRIPCIONS

©2016 Universitat de València. Tots els drets reservats.  

 

Convocatòries del Programa de Drets, Igualtat i Ciutadania


ec

La Direcció General de Justícia de la Comissió Europea ha publicat dues convocatòries del programa de Drets, Igualtat i Ciutadania, conegut com a Programa REC per les seues sigles en anglès.

El personal de la Universitat de València amb interès per presentar una proposta de projecte, pot contactar amb la nostra oficina mitjançant l'adreça de correu operuv@uv.es o el telèfon 96-3983621.

A continuació se n'indiquen les dades bàsiques. Tota la informació es troba mitjançant els enllaços inclosos als títols de les convocatòries.

 

Subvencions per a projectes nacionals o transnacionals en l'àrea de la no discriminació i la integració del poble gitano

Codi: JUST/2015/RDIS/AG/DISC

http://ec.europa.eu/justice/grants1/calls/2015_action_grants/just_2015_rdis_ag_disc_en.htm

Text complet de la convocatòria en aquest enllaç

Prioritats: 1) Discriminació per raons d'orientació sexual: millorar l'acceptació social de les persones pertanyents al col·lectiu LGBTI. 2) Gestió de la diversitat tant en el sector públic com en el privat. 3) Activitats de conscienciació per a combatre els estereotips nocius del poble gitano i contribuir a la seua integració en la societat. 4) Discriminació múltiple.

Activitats: activitats de formació i cooperació entre els professionals rellevants, activitats d'aprenentatge mutu i intercanvi de bones pràctiques, i activitats de difusió i conscienciació.

Pressupost indicatiu de la convocatòria: 2.765.000 euros. La subvenció mínima que es pot sol·licitar és de 150.000 euros i la màxima, 500.000 euros.

Durada del projecte: La durada inicial del projecte no pot sobrepassar els 24 mesos.

Països elegibles: els Estats Membres de la Unió Europea, Islàndia i Liechtenstein.

Cofinançament: la subvenció màxima de la Comissió Europea és del 80% de les despeses elegibles del projecte.

Consorci: els projectes poden ser nacionals o transnacionals.

Termini: el termini de presentació acaba el 12 de abril de 2016 a les 12.00 h. del migdia (CET)

Presentació de sol·licituds: exclusivament en línia a través del sistema PRIAMOS de la Comissió Europea.

 

Subvencions per a promoure i protegir els drets dels infants

Projectes transnacionals de creació de capacitats per a professionals dels sistemes de protecció a la infància i professionals jurídics que representen els infants en els processos judicials

Codi: JUST/2015/RCHI/AG/PROF

http://ec.europa.eu/justice/grants1/calls/2015_action_grants/just_2015_rchi_ag_prof_en.htm

Text complet de la convocatòria en aquest enllaç.

Prioritats: 1) Creació de capacitats per als especialistes i professionals que treballen amb infants en centres d'acollida o de detenció. 2) Creació de capacitats per als professionals que representen els infants en via civil, penal o administrativa. 3) Creació de capacitats per als professionals jurídics i d'altres, com ara treballadors socials, sanitaris o de l'àrea de joventut, i la policia per a establir i desenvolupar pràctiques orientades als infants en l'àrea de la derivació (mesures que traslladen els infants des dels processos judicials cap a serveis socials alternatius).

Pressupost indicatiu de la convocatòria: 3.300.000 euros. La subvenció mínima que es pot sol·licitar és de 100.000 euros.

Durada del projecte: La durada inicial del projecte no pot sobrepassar els 24 mesos.

Països elegibles: els Estats Membres de la UE i Islàndia.

Cofinançament: la subvenció màxima de la Comissió Europea és del 80% de les despeses elegibles del projecte.

Consorci: els projectes han de ser transnacionals i el consorci ha d'estar compost d'almenys quatre entitats pertanyents a quatre països elegibles diferents.

Termini: el termini de presentació acaba el 4 de maig de 2016 a les 12.00 h. del migdia (CET)

Presentació de sol·licituds: exclusivament en línia a través del sistema PRIAMOS de la Comissió Europea.

 

Aquest missatge ha estat distribuït a la llista EUROSOCIHUMANITATS (Oficina Proyectos Europeos UV). Per a subscriure-s’hi, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el següent text: subscribe EUROSOCIHUMANITATS Nom Cognoms. Per a cancel·lar la subscripció, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el text: signoff EUROSOCIHUMANITATS.

EUC-2006-0321-I

Més informació:  operuv@uv.es

Universitat de València - OPER Av. Blasco Ibáñez, 13 - 46010 Valencia (Spain) Tel. +34 96 3983621


Website Statistics