EURORECERCA NÚM. 1412 Data: 10 de febrer de 2016

SUBSCRIPCIONS

©2016 Universitat de València. Tots els drets reservats.  

 

Jornada informativa nacional Societats Segures


H2020

El punt de contacte nacional del repte social 7 d'Horitzó 2020, "Societats segures. Protegir la llibertat i la seguretat d'Europa i dels seus ciutadans", del Centre per al Desenvolupament Tecnològic Industrial (CDTI), ens comunica que ja està oberta la inscripció per a participar a la sessió de cerca de socis (brokerage event) i per a sol·licitar entrevistes amb usuaris finals, en relació a la convocatòria 2016.

 

Tant el brokerage event com les entrevistes tindran lloc en horari de vesprada, durant el transcurs de la jornada informativa nacional sobre Seguretat, el proper 23 de febrer i, com que la jornada se celebra a la fira IFEMA (Madrid) és necessari inscriure's al web del CDTI i a la Fira SICUR (inscripció gratuïta).

 

El programa i tota la informació de la jornada està disponible al web del CDTI en aquest enllaç: Information day: Horizon 2020 EU Framework Programme - 2016 Secure Societies Call.

 

 

 

Aquest missatge ha estat distribuït a la llista EUROSEGURETAT (Oficina Proyectos Europeos UV). Per a subscriure-s’hi, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el següent text: subscribe EUROSEGURETAT Nom Cognoms. Per a cancel·lar la subscripció, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el text: signoff EUROSEGURETAT.

EUC-2006-0321-I

Més informació:  operuv@uv.es

Universitat de València - OPER Av. Blasco Ibáñez, 13 - 46010 Valencia (Spain) Tel. +34 96 3983621


Website Statistics