EURORECERCA NÚM. 1415 Data: 17 de febrer de 2016

SUBSCRIPCIONS

©2016 Universitat de València. Tots els drets reservats.  

 

Convocatòria de la JPI de l'Aigua


jpi_water

 

Water JPI és una iniciativa de programació conjunta entre 22 països amb l'objectiu d'assolir sistemes hídrics sostenibles per a una economia sostenible, a Europa i al món. Recentment ha llançat una convocatòria anomenada "Gestió sostenible dels recursos hídrics en l'agricultura, en el sector forestal i en l'aqüicultura d'aigua dolça", amb un pressupost global de 25,5 milions d'euros. Espanya hi participa a través de dos organismes, el Ministeri d'Economia i Competitivitat (MINECO) per als grups de recerca d'entitats sense finalitat lucrativa, incloent-hi les universitats, i el Centre per al Desenvolupament Tecnològic Industrial (CDTI) per a les entitats lucratives (PIME i grans empreses).

A continuació se n'indiquen les dades bàsiques. La informació completa, incloent les normes nacionals de participació de cada país finançador, està al web de Water JPI, en l'enllaç següent:

http://www.waterjpi.eu/index.php?option=com_content&view=article&id=440&Itemid=1008

 

Temes convocats

1) Incrementar-ne l'eficiència i la resiliència dels usos de l'aigua

2) Vigilar i reduir-ne la pol·lució del sòl i de l'aigua

3) Integrar aspectes socials i econòmics en la gestió sostenible dels recursos hídrics i la seua governança

Les propostes han de cobrir una o més de les àrees esmentades.

Llegiu-ne la descripció sencera en aquest enllaç.

 

Organismes finançadors espanyols participants i pressupost

MINECO, 800.000 euros de pressupost, amb un màxim de 150.000 euros per soci (200.000 en el cas dels coordinadors). En cas que dues entitats espanyoles elegibles pel MINECO participen al mateix consorci, el finançament de MINECO serà de un màxim de 200.000 euros per proposta (250.000 en el cas dels coordinadors).

Per la seua banda, el CDTI participa amb un pressupost de 1.300.000 euros. No hi ha una quantitat màxima per proposta.

Consulteu les condicions de participació del MINECO i del CDTI en aquest document.

N'és un requeriment de la convocatòria que la quantitat sol·licitada pel conjunt de participants en el consorci no siga superior a 1.500.000 euros.

 

Programa

El finançament dels grups espanyols per part del MINECO es farà mitjançant la convocatòria d'Accions de Programació Conjunta Internacional que es publicarà l'any 2016 (APCIN 2016) o equivalent. Es recomana consultar la convocatòria APCIN 2015 com a referència.

Informació rellevant sobre el finançament del CDTI per a projectes en el marc d'accions ERA-NET es troba disponible al seu web en aquest enllaç.

 

Durada del projecte

La durada del projecte és d'entre 24 i 36 mesos.

 

Consorci

Cada consorci ha d'estar format per un mínim de tres grups de recerca elegibles, cadascú provinent d'un país elegible diferent.

 

Països participants

Alemanya, Bèlgica, Canadà, Dinamarca, Egipte, Espanya, Finlàndia, França, Irlanda, Itàlia, Moldàvia, Noruega, Polònia, Portugal, Romania, Sudàfrica, Suècia, Països Baixos, Taiwan, Tunísia, Turquia i Xipre.

 

Final del termini i presentació de propostes

La presentació de propostes davant Water JPI segueix un procediment en dues fases, amb la presentació d'una proposta preliminar en un primer terme i, en cas de ser aprovada, la proposta completa en una data posterior. L'eina de presentació en línia estarà disponible mitjançant la pàgina web de la convocatòria.

El termini per a presentar propostes preliminars acaba el 19 d'abril de 2016 a les 17.00 h. CET.

Atenció: cal confirmar amb MINECO l'elegibilitat mitjançant l'enviament previ (abans del 5 d'abril de 2016) d'informació personal i institucional, segons la plantilla, al Punt de Contacte Nacional (Leyre Vergés, waterjpi.ncp@mineco.es). Pel que fa al CDTI, cal presentar, a més de la proposta preliminar al web de Water JPI, una sol·licitud nacional mitjançant el sistema electrònic del CDTI en l'adreça https://sede.cdti.gob.es

 

Aquest missatge ha estat distribuït a la llista EUROMEDIAMBIENT (Oficina Proyectos Europeos UV). Per a subscriure-s’hi, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el següent text: subscribe EUROMEDIAMBIENT Nom Cognoms. Per a cancel·lar la subscripció, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el text: signoff EUROMEDIAMBIENT.

EUC-2006-0321-I

Més informació:  operuv@uv.es

Universitat de València - OPER Av. Blasco Ibáñez, 13 - 46010 Valencia (Spain) Tel. +34 96 3983621


Website Statistics