EURORECERCA NÚM. 1417 Data: 19 de febrer de 2016

SUBSCRIPCIONS

©2016 Universitat de València. Tots els drets reservats.  

 

Convocatòria sobre cultius alimentaris i producció de biomassa de CONCERT-JAPAN


concert-japan

 

El grup d'interès europeu CONCERT-Japan (iniciativa de cooperació en ciència, tecnologia i innovació entre els països europeus i Japó) ha obert una convocatòria on es preveu finançar cinc projectes sobre el tema

Cultius alimentaris i tecnologies de producció de biomassa

L'objectiu n'és permetre el disseny de plantes alimentàries i de biomassa que siguen adaptables als canvis ambientals, que siguen de major qualitat i que produïsquen collites més abundants, o inclús noves funcionalitats, i així contribuir de manera significativa a assolir una agricultura sostenible i altament productiva.

 

Es tracta de una convocatòria conjunta entre les agències finançadores nacionals que formen part de la xarxa, on cada país finança (segons la normativa nacional respectiva) els seus grups d'investigació dins els consorcis que participen amb èxit a la convocatòria transnacional. En el cas d'Espanya, l'organisme finançador és el Ministeri d'Economia i Competitivitat (MINECO) i participa en tots els temes de la convocatòria a excepció dels de biomassa.

 

El personal de la Universitat de València interessat a presentar una proposta de projecte per a aquesta convocatòria, pot contactar amb la nostra oficina mitjançant la nostra adreça operuv@uv.es, telèfon 96-3983621. El termini de presentació de propostes preliminars davant CONCERT-Japan acaba el 28 d'abril de 2016.

 

A continuació se n'indiquen les dades bàsiques. La informació completa, incloent-hi les normes nacionals de finançament dels països respectius, es troba al web següent:

http://concert-japan.eu/spip.php?article1

Temes convocats

L’objectiu general de la convocatòria és donar suport a la recerca científica que contribuïsca a augmentar la comprensió dels diversos fenotips de les espècies de plantes dels cultius alimentaris i la biomassa (incloent-hi la biomassa d’algues) sota una varietat de condicions ambientals, amb la finalitat de millorar la producció i la qualitat i funcionalitat d’aquestes espècies sota un clima global canviant.

Es vol aprofundir en el coneixement dels diversos fenotips de les espècies de plantes en qüestió sota condicions ambientals diverses, a partir de tècniques avançades de mesura i seqüenciació, així com tecnologies agrícoles, tenint en compte el funcionament del sol.

Consulteu la descripció sencera en aquest enllaç.

 

Entitats elegibles

Són elegibles per part del MINECO els organismes de recerca sense finalitat lucrativa, segons la convocatòria 2016 d'Accions de Programació Conjunta Internacional (APCIN). Es recomana consultar la convocatòria d'APCIN 2015 com a referència.

Encara que les empreses privades no són elegibles, el MINECO les anima a participar-hi usant els seus propis fons.

 

Pressupost

El pressupost inicial del MINECO per al finançament de projectes sota aquesta convocatòria és de 250.000 euros. La quantitat màxima per proposta i per soci és 100.000 euros (50.000 euros addicionals en cas dels coordinadors). Si dues entitats espanyoles participen a la mateixa proposta, el finançament total de la part espanyola no haurà de superar els 150.000 euros per proposta (50.000 euros addicionals si una de les entitats espanyoles és la coordinadora).

 

Durada dels projectes

La durada inicial dels projectes serà de 3 anys com a màxim. El finançament dels projectes haurà de començar en octubre de 2016 i acabar en setembre de 2019.

 

Països elegibles

Alemanya, Espanya, França, Japó i Turquia.

 

Consorci

Han de formar part com a socis del consorci del projecte un mínim de tres socis: un grup de recerca de Japó i dos grups de dos països elegibles diferents.

 

Cerca de socis

Hi ha disponible una eina de cerca de socis en línia per a aquesta convocatòria al web http://partnering.pt-dlr.de/JointCallJap2016

 

Final del termini i presentació de propostes

La presentació de propostes davant CONCERT-Japan es farà en línia mitjançant l'eina disponible al web de la convocatòria, que tancarà el termini el 28 d'abril de 2016 a les 12.00 h. del migdia CET / 20.00 h. JST.

 

 

Aquest missatge ha estat distribuït a la llista EUROAGROBIO (Oficina Proyectos Europeos UV). Per a subscriure-s’hi, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el següent text: subscribe EUROAGROBIO Nom Cognoms. Per a cancel·lar la subscripció, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el text: signoff EUROAGROBIO.

EUC-2006-0321-I

Més informació:  operuv@uv.es

Universitat de València - OPER Av. Blasco Ibáñez, 13 - 46010 Valencia (Spain) Tel. +34 96 3983621


Website Statistics