EURORECERCA NÚM. 1420 Data: 23 de febrer de 2016

SUBSCRIPCIONS

©2016 Universitat de València. Tots els drets reservats.  

 

Curs d'introducció al programa Horitzó 2020


Horizon 2020

Si ets personal investigador en actiu en alguna de les universitats valencianes i no tens experiència amb el programa de finançament Horitzó 2020, tens una excel·lent oportunitat de familiaritzar-te amb les convocatòries europees en el curs exprés que organitza RUVID, la xarxa d’universitats valencianes per a la recerca i la innovació, els dies 7 i 8 de març de 2016.

Curs d'introducció al programa Horitzó 2020

El curs és gratuït i formen part del professorat tècnics i directius de projectes europeus de les universitats públiques valencianes, que porten més de vint anys dedicats a la gestió i promoció de la recerca europea, com ara Cristina Villarroya, de l'Oficina de Cooperació en Investigació i Desenvolupament Tecnològic (OCIT) de la Universitat Jaume I de Castelló; Mariano Almela, de l’OTRI de la Universitat Miguel Hernández d’Elx; Ana Cruz García, directora de CPI2020 de la Universitat Politècnica de València, i Ángeles Sanchis, directora tècnica de l’Oficina de Projectes Europeus de Recerca (OPER) de la Universitat de València.

 

Hi impartiran sessions així mateix Carlos Martínez Riera i Rosa García Pérez, de l’OPER-UV, a més de personal tècnic de RUVID. Per la seua banda, Rosa Baños, catedràtica de la Universitat de València i Sergio Girbés, de la consultora Zabala, parlaran des de la perspectiva investigadora amb projectes europeus en marxa.

 

La inscripció és fa mitjançant l’enllaç inclòs al programa, al web de RUVID. El curs té places limitades (40), per la qual cosa recomanem fer la inscripció el més aviat possible.

 

 

Aquest missatge ha estat distribuït a la llista EURORECERCA (Oficina Proyectos Europeos UV). Per a subscriure-s’hi, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el següent text: subscribe EURORECERCA Nom Cognoms. Per a cancel·lar la subscripció, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el text: signoff EURORECERCA.

EUC-2006-0321-I

Més informació:  operuv@uv.es

Universitat de València - OPER Av. Blasco Ibáñez, 13 - 46010 Valencia (Spain) Tel. +34 96 3983621


Website Statistics