EURORECERCA NÚM. 1422 Data: 7 de març de 2016

SUBSCRIPCIONS

©2016 Universitat de València. Tots els drets reservats.  

 

Convocatòria sobre serveis climàtics d'ERA4CS


era4CS

Actualització 14-06-2016: POSTPONED DEADLINE for TOPIC A: The deadline for submission of the pre-proposals for the Topic A of the ERA4CS has been extended until 30 June at 23:59 (Brussels time).

L'era-net ERA4CS, de recerca en serveis climàtics, ha llançat una convocatòria conjunta entre els diversos països que formen part de la xarxa, amb un pressupost global de 72 milions d'euros. Els grups de recerca de la Universitat de València interessats a presentar una proposta de projecte, han de tenir en compte que només poden obtenir finançament en el tema A2 "Integration and application of Climate Science for decision making", segons l'annex nacional corresponent a l'organisme finançador espanyol (Ministeri d'Economia i Competitivitat, MINECO). A la resta dels temes del bloc A el MINECO no hi participa, i els temes del bloc B estan reservats a diversos organismes, en el cas d'Espanya, els següents: Agència Estatal de Meteorologia, Barcelona Supercomputing Centre, CSIC, Universitat de Cantàbria i Universitat Rovira i Virgili.

 

A continuació se n'indiquen les dades bàsiques. La informació completa, incloent les normes nacionals de participació de cada organisme finançador, està al web d'ERA4CS en l'enllaç següent:

http://www.jpi-climate.eu/ERA4CS.activities/jointcall

Podeu accedir a l'annex nacional de MINECO en aquest enllaç.

Temes convocats

Topic A "Advanced co-development with users" obert per als grups de recerca dels 13 països participants

  • A.1: Research in support of the development and deployment of Climate Services: MINECO no hi participa
  • A.2: Integration and application of Climate Science for decision making: MINECO hi participa
  • A.3: Research for co-development of advanced Climate Services: MINECO no hi participa

Topic B "Institutional integration" obert per als organismes de recerca establerts a la convocatòria. En el cas d'Espanya: l'Agència Estatal de Metereologia, el Barcelona Supercomputing Centre, el CSIC, la Universitat de Cantàbria i la Universitat Rovira i Virgili.

  • B.1: Development of new methods and tools
  • B.2: Impacts studies and models
  • B.3: Localisation of climate information and evaluation of uncertainties

Llegiu-ne la descripció sencera en aquest enllaç.

 

Organismes finançadors espanyols participants i pressupost

Ministeri d'Economia i Competitivitat (MINECO), fins a 900.000 euros, amb un màxim de 150.000 euros per proposta i per entitat elegible (50.000 euros addicionals si l'entitat espanyola és la coordinadora del projecte). En cas que dues entitats espanyoles participen al mateix consorci, el finançament total de la part espanyola no ha de sobrepassar els 200.000 euros (50.000 euros addicionals si una de les entitats espanyoles és la coordinadora del projecte).

 

Programa

El finançament dels grups espanyols es farà mitjançant la convocatòria d'Accions de Programació Conjunta Internacional que es publicarà l'any 2016 (APCIN 2016) o equivalent. Es recomana consultar la convocatòria APCIN 2015 com a referència.

 

Durada del projecte

La durada màxima és de 36 mesos. S'espera que els projectes comencen a la primavera de 2017, i acaben a la primavera de 2020.

 

Consorci

Cada consorci ha d'estar format per un mínim de tres grups de recerca elegibles, cadascú provinent d'un país elegible diferent.

 

Països participants

Alemanya, Àustria, Bèlgica, Dinamarca, Eslovàquia, Espanya, França, Irlanda, Noruega, Països Baixos, Portugal, Romania i Suècia.

Consulteu la llista d'organismes participants en el tema B en aquest enllaç.

 

Final del termini i presentació de propostes

La presentació de propostes segueix un procediment en dues fases, amb la presentació d'una proposta preliminar en un primer terme i, en cas de ser aprovada, la proposta completa en una data posterior.

El termini per a presentar propostes preliminars dels temes del bloc A acaba el 15 de juny de 2016.

 

Aquest missatge ha estat distribuït a la llista EUROMEDIAMBIENT (Oficina Proyectos Europeos UV). Per a subscriure-s’hi, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el següent text: subscribe EUROMEDIAMBIENT Nom Cognoms. Per a cancel·lar la subscripció, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el text: signoff EUROMEDIAMBIENT.

EUC-2006-0321-I

Més informació:  operuv@uv.es

Universitat de València - OPER Av. Blasco Ibáñez, 13 - 46010 Valencia (Spain) Tel. +34 96 3983621


Website Statistics