EURORECERCA NÚM. 1424 Data: 11 de març de 2016

SUBSCRIPCIONS

©2016 Universitat de València. Tots els drets reservats.  

 

Taller de PHORWATER sobre recuperació de fòsfor en estacions depuradores d'aigües residuals


phorwater

El grup d’investigació CALAGUA, compost de membres de la Universitat de València i la Universitat Politècnica de València, ha organitzat amb el suport de l’Escola Tècnica Superior d’Enginyeria de la Universitat de València (ETSE-UV), Depuració d’Aigües del Mediterrani i la Universitat de Lió, un taller sobre experiències en la recuperació de fòsfor en estacions depuradores d’aigües residuals (EDAR). Hi participaran així mateix la Universitat de Santiago de Compostela y el Canal d’Isabel II.

 

El taller s’organitza en el marc del projecte PHORWATER, pertanyent al programa europeu de medi ambient LIFE+, i té com a objectius l’intercanvi d’experiències sobre recuperació de fòsfor així com promoure l’aplicació en altres EDAR de les tecnologies desenvolupades.

 

El taller se celebrarà el 8 d’abril de 2016 de 09.30 a 13.30 h. a la seu de l’ETSE-UV (campus de Burjassot), i va adreçat a estudiants, personal investigador i professionals de l’àmbit del tractament d’aigües residuals. Vol ser un punt d’encontre, intercanvi i reflexió per als que treballen a la recuperació de nutrients i el seu reciclatge posterior. S'adjunta fullet amb els detalls del taller.

 

Les persones hi interessades trobaran tota la informació i el formulari de sol·licitud d’inscripció al taller (cal fer-la abans del 5 d’abril) en aquest enllaç.

 

 

Aquest missatge ha estat distribuït a la llista EUROMEDIAMBIENT (Oficina Proyectos Europeos UV). Per a subscriure-s’hi, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el següent text: subscribe EUROMEDIAMBIENT Nom Cognoms. Per a cancel·lar la subscripció, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el text: signoff EUROMEDIAMBIENT.

EUC-2006-0321-I

Més informació:  operuv@uv.es

Universitat de València - OPER Av. Blasco Ibáñez, 13 - 46010 Valencia (Spain) Tel. +34 96 3983621


Website Statistics