EURORECERCA NÚM. 1425 Data: 23 de març de 2016

SUBSCRIPCIONS

©2016 Universitat de València. Tots els drets reservats.  

 

Convocatòria de SUMFOREST sobre boscos sostenibles


sumforest

L'era-net SUMFOREST ha llançat una convocatòria conjunta entre els diversos països que formen part de la xarxa, amb el títol Boscos sostenibles per a la societat del futur. La convocatòria es centra en projectes de recerca tant bàsica com aplicada per a fonamentar decisions polítiques sobre silvicultura multifuncional, així com qüestions científiques que abasten la totalitat de la cadena de valor des de la gestió forestal fins al desenvolupament de productes i serveis.

 

Espanya hi participa a aquesta convocatòria mitjançant dos organismes: el Ministeri d'Economia i Competitivitat (MINECO) i l'Institut Nacional d'Investigació i Tecnologia Agrària i Alimentària (INIA). Cal presentar la proposta de projecte davant SUMFOREST però sota un dels dos organismes finançadors nacionals esmentats.

 

A continuació se n'indiquen les dades bàsiques. La informació completa, incloent les normes nacionals de participació de cada organisme finançador, està al web de SUMFOREST en l'enllaç següent:

https://www.sumforest.org/calls-research/

Podeu accedir a l'annex nacional de MINECO també en aquest enllaç.

 

Temes convocats

Topic 1. Comparative assessment of the sustainability performance of forest-based, other renewable and non-renewable raw material-based value chains to inform policy decisions.

Topic 2. Risk resilient forest management - Adapting forest management regimes which incorporate risk assessment related to potential climate change impacts to inform policy decisions.

Topic 3. Investigation, appraisal and evaluation of trade-offs related to the provision of forest ecosystem services to inform policy decisions.

Llegiu-ne la descripció sencera en aquest enllaç.

 

Organismes finançadors espanyols participants i pressupost

Els organismes finançadors per als grups de recerca espanyols són el MINECO, amb un pressupost global de 500.000 euros, i l'INIA, amb un pressupost global de 200.000 euros. Consulteu a les respectives normes nacionals la subvenció màxima per grup de recerca i resta de criteris.

 

Programa

El finançament dels grups espanyols es farà mitjançant la convocatòria d'Accions de Programació Conjunta Internacional que es publicarà l'any 2016 (APCIN 2016) o equivalent. Es recomana consultar la convocatòria APCIN 2015 com a referència.

 

Durada del projecte

La durada dels projectes serà entre 18 i 36 mesos.

 

Consorci

Cada consorci ha d'estar format per un mínim de tres grups de recerca elegibles, cadascú provinent d'un país elegible diferent.

 

Països participants

Alemanya, Àustria, Bielorússia, Bèlgica, Canadà, Croàcia, Eslovènia, Espanya, Finlàndia, França, Irlanda, Itàlia, Letònia, Lituània, Noruega, República Eslovaca, Rússia, Suècia, Suïssa i Tunísia.

 

Final del termini i presentació de propostes

La presentació es fa en línia mitjançant el portal accessible des del web de la convocatòria. El termini de presentació acaba el 17 de juny de 2016 a les 15 h. CET. Hi ha la possibilitat de fer una inscripció prèvia de la proposta, amb data límit del 20 de maig de 2016 a les 15 h. CET, per a verificar la seua elegibilitat per part de la secretaria de la convocatòria.

 

Aquest missatge ha estat distribuït a la llista EUROAGROBIO (Oficina Proyectos Europeos UV). Per a subscriure-s’hi, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el següent text: subscribe EUROAGROBIO Nom Cognoms. Per a cancel·lar la subscripció, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el text: signoff EUROAGROBIO.

EUC-2006-0321-I

Més informació:  operuv@uv.es

Universitat de València - OPER Av. Blasco Ibáñez, 13 - 46010 Valencia (Spain) Tel. +34 96 3983621


Website Statistics