EURORECERCA NÚM. 1433 Data: 13 d'abril de 2016

SUBSCRIPCIONS

©2016 Universitat de València. Tots els drets reservats.  

 

Jornada sobre COST a Alacant


COST_logo

El programa COST (Cooperació Europea en Ciència i Tecnologia) és el tema de la jornada informativa que se celebrarà el proper 25 d'abril a la Universitat d'Alacant. Noelia Romero, coordinadora nacional de COST a Espanya (Oficina Europea del Ministeri d'Economia i Competitivitat) presentarà el programa i donarà els resultats de participació corresponents a l'any 2015. El detalls de la jornada i procediment d'inscripció es troben al web de l'Oficina Europea en aquest enllaç.

COST_Spain

Font: Ponència de Noelia Romero, CNC Espanya (UAM, juny de 2015)

Recordem que el programa COST té oberta tot l'any la convocatòria de noves accions en tots els camps de la ciència i la tecnologia, incloent-hi les humanitats i les ciències socials, amb dues dates anuals de recollida de propostes, per la qual cosa, demanem al personal de la Universitat de València amb interès per presentar una proposta per a una nova acció COST, o adherir-se a una ja en marxa, que contacte amb aquesta Oficina de Projectes Europeus de Recerca UV per tal d'ajudar-lo en el procès.

COST_Spain

Font: Ponència de Noelia Romero, CNC Espanya (UAM, juny de 2015)

COST reuneix investigadors i experts de distints països que treballen entorn de temes específics. La COST no finança la recerca com a tal, sinó que dóna suport a la posada en xarxa d'activitats com ara reunions, conferències, intercanvis científics de curta durada i activitats de promoció. En els darrers set anys, COST ha contribuït amb 5.000 milions d'euros a la coordinació dels projectes de vora 30.000 científics i científiques de tot Europa.

COST_Spain

Font: Ponència de Noelia Romero, CNC Espanya (UAM, juny de 2015)

Les propostes han d'integrar investigadors procedents d'un mínim de cinc països de COST, en general per un període de quatre anys.

Cal destacar que COST acull amb especial interès les propostes que tinguen un paper precursor respecte d'altres programes europeus, que siguen interdisciplinàries i/o que siguen posades en marxa per investigadors novells.

Tota la informació sobre el procediment de presentació i selecció de propostes per a noves accions COST es troba al web: http://www.cost.eu/opencall, així com la informació corresponent a la crida per a participar com a experts avaluadors externs, el registre dels quals es fa en línia.

 

Aquest missatge ha estat distribuït a la llista EURORECERCA (Oficina Proyectos Europeos UV). Per a subscriure-s’hi, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el següent text: subscribe EURORECERCA Nom Cognoms. Per a cancel·lar la subscripció, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el text: signoff EURORECERCA.

EUC-2006-0321-I

Més informació:  operuv@uv.es

Universitat de València - OPER Av. Blasco Ibáñez, 13 - 46010 Valencia (Spain) Tel. +34 96 3983621


Website Statistics