EURORECERCA NÚM. 1440 Data: 5 de maig de 2016

SUBSCRIPCIONS

©2016 Universitat de València. Tots els drets reservats.  

 

Primer Fòrum d'Enginyeria per al Desenvolupament Sostenible. Granada, 29 i 30 de setembre de 2016.


foro

L’Escola Tècnica Superior d'Enginyeria de Camins, Canals i Ports de la Universitat de Granada acollirà del 29 al 30 de setembre de 2016 el primer Fòrum d’Enginyeria per al Desenvolupament Sostenible, un esdeveniment de debat enfocat en torn a quatre àrees corresponents a quatre dels objectius establerts en l’Agenda 2030 per al Desenvolupament Sostenible adoptada per l’Assemblea General de les Nacions Unides el darrer 25 de setembre:

 

El fòrum conté així mateix una àrea dedicada al finançament per al desenvolupament sostenible, i durant la segona jornada, celebrarà una sessió de cerca de socis (brokerage event) per a trobar potencials socis de projecte cara a les properes convocatòries d’Horitzó 2020.

 

Per a participar és necessari inscriure’s mitjançant el web de l’esdeveniment, on podeu trobar tota la informació disponible.

http://esd-forumgranada.com

 

Aquest missatge ha estat distribuït a la llista EUROMEDIAMBIENT (Oficina Proyectos Europeos UV). Per a subscriure-s’hi, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el següent text: subscribe EUROMEDIAMBIENT Nom Cognoms. Per a cancel·lar la subscripció, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el text: signoff EUROMEDIAMBIENT.

EUC-2006-0321-I

Més informació:  operuv@uv.es

Universitat de València - OPER Av. Blasco Ibáñez, 13 - 46010 Valencia (Spain) Tel. +34 96 3983621


Website Statistics