EURORECERCA NÚM. 1443 Data: 13 de maig de 2016

SUBSCRIPCIONS

©2016 Universitat de València. Tots els drets reservats.  

 

Consulta pública sobre l'estratègia espacial europea


ec

 

El Centre per al Desenvolupament Tecnològic Industrial, punt de contacte nacional del tema de lideratge industrial "Espai" d'Horitzó 2020, ens informa sobre una consulta pública que ha encetat la Comissió Europea per a recollir el parer dels agents implicats sobre les prioritats polítiques, reptes i oportunitats que podrien conformar una futura estratègia espacial europea.

 

La Comissió presentarà la iniciativa "Una Estratègia Espacial per a Europa" com a una de les prioritats clau per a l'any 2016. El propòsit d'aquesta iniciativa serà establir la visió estratègica general de les activitats espacials europees al llarg de la dècada vinent (fins al 2030), i, al mateix temps, assegurar una correcta coordinació i complementarietat amb les activitats dutes a terme individualment pels Estats Membres o a través de l'Agència Espacial Europea (ESA).

 

Les persones hi interessades poden omplir el qüestionari en línia (final del termini: 12 de juliol de 2016), així com consultar la documentació rellevant, al web de la Comissió Europea següent:

 

http://ec.europa.eu/growth/tools-databases/newsroom/cf/itemdetail.cfm?item_id=8761#_blank

 

Aquest missatge ha estat distribuït a la llista EUROESPAI (Oficina Proyectos Europeos UV). Per a subscriure-s’hi, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el següent text: subscribe EUROESPAI Nom Cognoms. Per a cancel·lar la subscripció, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el text: signoff EUROESPAI.

EUC-2006-0321-I

Més informació:  operuv@uv.es

Universitat de València - OPER Av. Blasco Ibáñez, 13 - 46010 Valencia (Spain) Tel. +34 96 3983621


Website Statistics