EURORECERCA NUM. 1454 Data: 17 de juny de 2016

SUBSCRIPCIONS

©2016 Universitat de València. Tots els drets reservats.  

  facebook   Twitter

Oportunitats de finançament Grand Challenges Canada


  Grand_Challenges_Canada

Grand Challenges Canada, finançat pel govern canadenc, compta amb dues línies de finançament obertes per a sol·licituds d'organismes candidats de renta mitjana o baixa (els organismes de països no elegibles poden participar a la proposta però no liderar-la), a més de Canadà: Stars in Reproductive, Maternal, Newborn, and Child Health i Saving Brains. Pots ampliar aquesta informació en:

www.grandchallenges.ca/funding-opportunities

  • Stars in Reproductive, Maternal, Newborn, and Child Health: Grand Challenges Canada cerca idees audaces per a productes, serveis i models d'implementació que puguen transformar la manera què s'aborden els reptes actuals en salut reproductiva, materna, neonatal i pediàtrica en països amb renta mitjana o baixa. Les propostes que resulten seleccionades rebran una subvenció al voltant dels 100.000 dòlars canadencs per a un període màxim de 12 o 18 mesos. Final del termini de presentació: 19 de juliol de 2016, a les 15.00 h. ET.

 

  • Saving Brains: amb l'objectiu final d'incrementar-ne el capital humà i abordar les desigualtats existents, Saving Brains cerca idees audaces per a productes, serveis i models d'implementació que d'una manera sostenible protegeixen i nodreixen el desenvolupament cerebral temprà. Les propostes que resulten seleccionades rebran una subvenció al voltant dels 250.000 dòlars canadencs per a un període màxim de 24 mesos. Final del termini de presentació: 29 de juliol de 2016, a les 15.00 h. ET.

 

Aquest missatge ha estat distribuït a la llista EUROSALUT (Oficina Proyectos Europeos UV). Per a subscriure-s’hi, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el següent text: subscribe EUROSALUT Nom Cognoms. Per a cancel·lar la subscripció, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el text: signoff EUROSALUT.

EUC-2006-0321-I

Més informació:  operuv@uv.es

Universitat de València - OPER Av. Blasco Ibáñez, 13 - 46010 Valencia (Spain) Tel. +34 96 3983621


Website Statistics