EURORECERCA NÚM. 1458 Data: 5 de juliol de 2016

SUBSCRIPCIONS

©2016 Universitat de València. Tots els drets reservats.  

 

Convocatòria de la DG Justícia sobre polítiques europees de drogues


justice

La Direcció General de Justícia de la Comissió Europea, té obert fins al 18 d'octubre de 2016 el termini de presentació de propostes per a la convocatòria de subvencions que porta per codi JUST/2016/AG/DRUGS y que atorgarà subvencions a projectes transnacionals en l'àrea de la política de drogues europea.

El personal de la Universitat de València interessat a presentar una sol·licitud per a aquesta convocatòria, pot contactar amb la nostra oficina mitjançant la nostra adreça operuv@uv.es, telèfon 96-3983621.

 

Trobareu les dades bàsiques més avall. La informació completa està disponible per mitjà de l'enllaç següent:

Iniciatives de suport en el camp de la política de drogues

 

Temes convocats

El que segueix és un text abreujat. Consulteu l'original en anglès de la convocatòria

L'objectiu específic de la convocatòria d'iniciatives de suport en el camp de la política de drogues és donar suport a projectes pel que fa a la cooperació judicial i la prevenció de delictes en aspectes relacionats íntimament amb l'objectiu general del programa, en tant en quant no estan coberts per l'instrument de suport financer per a la cooperació policial i per a prevenir i combatre la delinqüència, i per a la gestió de crisis, com a part del Fons de Seguretat Interior, o pel Tercer Programa de Salut europeu.

Les propostes han d'abordar almenys una de les prioritats següents:

1. Promoure l'aplicació pràctica de la recerca en matèria de drogues i, més específicament, la recerca sobre l'addicció, amb l'objectiu d'abordar els reptes actuals i les noves amenaces.

2. Donar suport a les organitzacions de la societat civil per mitjà del reforç de 1) la seua funció de defensa, 2) la seua capacitat de diferenciar-se a escala local, i 3) mètodes de compartir les millors pràctiques.

3. Augmentar encara més la base de coneixements i desenvolupar mètodes innovadors per a abordar el fenomen de les noves substàncies psicoactives.

Totes les propostes s'han d'orientar a produir resultats amb valor afegit a escala europea.

 

Les activitats poden ser:

  • recol·lecció de dades, estudis i activitats de recerca
  • activitats de formació
  • aprenentatge mutu, formació de xarxes, identificació i intercanvi de bones pràctiques, cooperació
  • esdeveniments, congressos, encontres d'experts
  • activitats de difusió i de conscienciació

 

Elegibilitat

El sol·licitant ha de ser un organisme públic o privat sense finalitat lucrativa. La proposta ha d'incloure almenys dues entitats provinents de dos països elegibles diferents.

 

Països elegibles

Els Estats Membres de la Unió Europea, excepte Regne Unit i Dinamarca.

 

Pressupost

El pressupost total disponible per a aquesta convocatòria és de 2.012.000 euros. La quantitat mínima que s'ha de sol·licitar és de 250.000 euros. S'espera cofinançar un total de 4 o 5 propostes.

 

Durada dels projectes

Els projectes no es poden planificar per a durar més de 24 mesos.

 

Cofinançament

La contribució de la Comissió Europea no pot superar el 80% del total de les despeses elegibles del projecte.

 

Final del termini i presentació de sol·licituds

Les propostes es presentaran de manera electrònica mitjançant el Portal del Participant abans del 18 d'octubre de 2016 a les 17.00 h. CET.

Aquest missatge ha estat distribuït a la llista EURORECERCA (Oficina Proyectos Europeos UV). Per a subscriure-s’hi, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el següent text: subscribe EURORECERCA Nom Cognoms. Per a cancel·lar la subscripció, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el text: signoff EURORECERCA.

EUC-2006-0321-I

Més informació:  operuv@uv.es

Universitat de València - OPER Av. Blasco Ibáñez, 13 - 46010 Valencia (Spain) Tel. +34 96 3983621


Website Statistics