EURORECERCA NÚM. 1466 Data: 22 de setembre de 2016

SUBSCRIPCIONS

©2016 Universitat de València. Tots els drets reservats.  

 

Jornada informativa repte social 5 (Medi ambient) d'Horitzó 2020


ec

El punt de contacte nacional per al repte social 5 d'Horitzó 2020, "Acció pel clima, medi ambient, eficiència de recursos i matèries primeres", del Centre per al Desenvolupament Tecnològic Industrial (CDTI), ha organitzat una jornada informativa per a presentar les convocatòries 2017 d'aquest tema del programa europeu de recerca i innovació, Horitzó 2020.

 

La jornada se celebrarà a la seu del CDTI (Madrid) el proper 11 d'octubre de 2016. Hi participarà personal de la Comissió Europea, a més dels punts de contacte y representant nacional d'Espanya davant el programa marc.

 

Addicionalment, hi haurà la possibilitat de mantenir reunions bilaterals de revisió de propostes per als participants que així ho sol·liciten i que obtinguen la corresponent confirmació. Les instruccions per a sol·licitar-les es troben al web de la jornada, així com el formulari d'inscripció (gratuïta) i el programa.

 

La data límit per a inscriure's a la jornada i per a sol·licitar les reunions bilaterals acaba el 4 d'octubre o fins a completar la capacitat de la sala.

 

D'altra banda, el calendari de jornades regionals previstes és el següent:

  • Múrcia: 20 d'octubre de 2016
  • Aragó: segona quinzena de novembre de 2016
  • Comunitat Valenciana, Castella i Lleó, Comunitat de Madrid, Galícia, País Basc, Navarra: data per determinar

 

Aquest missatge ha estat distribuït a la llista EUROMEDIAMBIENT (Oficina Proyectos Europeos UV). Per a subscriure-s’hi, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el següent text: subscribe EUROMEDIAMBIENT Nom Cognoms. Per a cancel·lar la subscripció, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el text: signoff EUROMEDIAMBIENT.

EUC-2006-0321-I

Més informació:  operuv@uv.es

Universitat de València - OPER Av. Blasco Ibáñez, 13 - 46010 Valencia (Spain) Tel. +34 96 3983621


Website Statistics