EURORECERCA NÚM. 1467 Data: 27 de setembre de 2016

SUBSCRIPCIONS

©2016 Universitat de València. Tots els drets reservats.  

 

Jornada de Polítiques d’Igualtat de Gènere en Recerca


GenderNet

La Unitat d’Igualtat de la Universitat de València, juntament amb la xarxa europea GENDER-NET (a través de la Unitat de Dones i Ciència de la Secretaria d’Estat d’R+D, Ministeri d’Economia i Competitivitat) han organitzat un esdeveniment d’intercanvi d’experiències en torn a les polítiques d’igualtat de gènere en recerca. La jornada tindrà lloc el dilluns 3 d’octubre de 2016 a La Nau (Universitat de València).


L’era-net GENDERNET (2013-2016) té la finalitat de promoure la igualtat de gènere en els organismes d’investigació i també en els continguts de recerca. Aglutina en l’actualitat a 13 entitats de 12 països, incloent-hi ministeris i agències nacionals de recerca, en una experiència pilot sobre polítiques d’investigació. A més, hi participen 10 organismes com a observadors.


La jornada està dividida en dos blocs, un dedicat al projecte GENDER-NET i la presentació de resultats i iniciatives de la Universitat de València sobre perspectiva de gènere en recerca, i l’altre, un taller enfocat a la preparació de propostes del programa SWAFS d’Horitzó 2020, concretament del tema SWAFS-03-2016-2017: Support to research organisations to implement gender equality plans.

 

Aquest missatge ha estat distribuït a la llista EURORECERCA (Oficina Proyectos Europeos UV). Per a subscriure-s’hi, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el següent text: subscribe EURORECERCA Nom Cognoms. Per a cancel·lar la subscripció, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el text: signoff EURORECERCA.

EUC-2006-0321-I

Més informació:  operuv@uv.es

Universitat de València - OPER Av. Blasco Ibáñez, 13 - 46010 Valencia (Spain) Tel. +34 96 3983621


Website Statistics