Web de la secció sindical del  STEPV-Iv    
a la Universitat de València
Telèfon: 963 983 018                            stepv@uv.es stepv@uv.es                               Fax: 963 864 012
pdiinterinsinvestigadorsmesa neg.
legislacióacció socialpremsasalut laboralenllaços
p. d'igualtatcomunicatsformacióqui som
STEPV  informa:
Documentació de la Mesa Negociadora que tingué lloc el dia 11 de desembre de 2009

Ordre del dia:
  1. Aprovació, si escau, de l'acta de la sessió de 30 de novembre de 2009
  2. Informe del President
  3. Reconeixement de l'activitat investigadora (sexennis) al PDI laboral amb dedicació a temps complet
  4. Reconeixement de l'activitat docent (quinquennis) al PDI laboral amb dedicació a temps complet
  5. Equiparació del complement específic dels Contractats Doctors i Col·laboradors als complements específics del nivell 27 (TU) i nivell 26 (TEU)
  6. Inclusió del PDI laboral -professors contractats doctors, col·laboradors i ajudants doctors- dins del sistema d'incentius regulat pel Decret 174/2002 (DOCV 22/10/2002), el qual contempla en l'article 19 la possibilitat d'una retribució addicional per mèrits a la docència, investigació i gestió avaluats favorablement per la comissió valenciana d'acreditació i avaluació
  7. Reconeixement, si escau, del temps de gaudiment de beca predoctoral (independentment de la situació administrativa) per al còmput de triennis
  8. Informe sobre el sistema "Gestió de la docència impartida" (GDI)
  9. Aplicació al personal funcionari de l'ampliació del permís per paternitat prevista per al personal laboral en la Disposició Addicional 16ª de la Llei de Pressupostos Generals de  l'Estat per a l'any 2009
  10. Aprovació, si escau, de la modificació 1/2010 de la RLT de PAS
  11. Aprovació, si escau, de l'addenda del calendari general per a l'any 2010
  12. Precs i qüestions
 
Resum de la mesa negociadora:

Acord de millores retributives per a Contractats/des Doctors/es i Col·laboradors/es i Ajudants Doctors/es de la Universitat de València


La mesa negociadora d'11 de desembre de 2009 ha acordat el reconeixement i el pagament de sexennis a Contractats Doctors i Col·laboradors amb efectes 1 de juliol de 2010 i també el reconeixement i pagament de quinquennis a Contractats Doctors, Col·laboradors i Ajudants Doctors amb efectes 1 d’abril de 2010. D'una altra banda, s’ha acordat crear dues comissions, una per estudiar incloure dins del sistema d’incentius regulat pel decret 174/2002 a Contractats Doctors, Col·laboradors i Ajudants Doctors, i una altra per estudiar la proposta de reconeixement i cobrament de sexennis a Ajudants Doctors i Ajudants. No hi ha hagut acord pel que fa a l’equiparació del complement específic dels Contractats Doctors i Col·laboradors del nivell 27 (T.U) i nivell 26 (T.E.U). Tampoc hi ha hagut cap proposta per part de Vicerectorat en el tema del reconeixement de triennis als becaris.

Per al STEPV este acord sols millora una part de les retribucions d'algunes figures contractuals, però no no pot tancar el procés negociador per a l'equiparació de les retribucions del PDI laboral de la UVEG amb la resta d’Universitats Públiques. En este sentit, STEPV reclamà un compromís per tal de negociar l'equiparació del complement específic pels Contractats Doctors i Col·laboradors del nivell 27 i nivell 26 respectivament i una negociació de l'equiparació salarial amb la resta d'Universitats Públiques.

En la Mesa Negociadora de l'11 de desembre de 2009, Rectorat proposà el pagament de sexennis i quinquennis a Contractats Doctors i Col·laboradors amb efectes de juliol de 2010. STEPV i la resta de sindicats manifestaren el seu desacord en el termini del pagament dels quinquennis i sexennis per allargar-se massa en el temps i proposà març de 2010 com a termini per realitzar el pagament dels complements per docència i investigació. Des de STEPV i la resta de seccion sindicals també s'instà a Vicerectorat a reconèixer els quinquennis als Ajudants Doctors.

Davant la proposta del STEPV i les altres seccions sindicals presents en la mesa negociadora, Rectorat manifestà que la data de pagament dels quinquennis seria l'1 d'abril de 2010 i acceptà reconèixer els quinquennis als Ajudants Doctors. STEPV manifestà el seu acord en la proposta, però va recordar a Rectorat que és urgent pactar un calendari de negociació per tal d’equiparar les retribucions del professorat de la UVEG amb la resta d’universitats públiques, així com el sistema de control d'horari, més enllà de l’ús de l’aplicació informàtica que s’està implantant. És urgent també negociar certs aspectes de la implantació del nou sistema de graus i postgraus que poden implicar una reconsideració de la càrrega docent i horària i, en general, les condicions laborals del professorat.

Finalment, des de STEPV vam denunciar que la proposta de reducció de crèdits docents a càrrecs acadèmics ha sigut aprovada pel Consell de Govern sense passar per Mesa Negociadora, fet que vulnera el dret a la negociació en allò referent a les condicions laborals del Personal Docent i Investigador.
 

Punt 10:

La modificació de la RLT 1/2010 és amb efectes d'1 de gener de 2010, i es pagarà l'1 de febrer.
En aquesta modificació de la RLT haureu detectat discrepàncies en algunes categories, entre el nº de persones afectades per reclassificacions i les que hi havia previstes.
La diferència es deu a que la quantitat destinada a aquestes transformacions procedia de la reserva de crèdit, raó per la qual hi ha 10.000 € més; és a dir que algunes places no calia afegir-les perquè ja estaven contemplades en la reserva de crèdit.
La modificació de la RLT 1/2010 s'aprova per unanimitat, excepte les transformacions no contemplades en l'addenda aprovada en l'anterior mesa negociadora, davant les quals ens vàrem abstenir totes les seccions sindicals; aquestes transformacions de llocs de treball es tractaran en properes comissions de seguiment.

Punt 11:

La modificació de l'addenda del calendari laboral és la següent:
  • 7 dies d'afers personals per a tots (em guanyat 1 dia)
  • festiu el 7 de gener de 2011
  • seran festius el 17 i 18 de març de 2010
  • 16 de març de 2010: serveis mínims (qui treballe aquest dia gaudirà d'un dia més d'afers personals)
  
Pàgina d'inici 
Pàgina mantinguda per STEPV  stepv@uv.es  stepv@uv.es             fitxa d'afiliació