Web de la secció sindical del  STEPV-Iv    
a la Universitat de València
Telèfon: 963 983 018                               stepv@uv.es                               Fax: 963 864 012


Mesa negociadora del 26 de març de 2012

Ordre del dia i documentació disponible:

1.- Aprovació, si escau, de l'acta  i addenda a l'acta de la sessió anterior:
 
2.- Distribució del crèdit per a la promoció del PDI curs 2012-2013:
 
3.- Modificació de la RLT 1/2012:
 
4.- Torn obert de paraules.

Resum de la mesa:

Punt 1. Aprovació, si escau, de l'acta  i addenda a l'acta de la sessió anterior

S'aprova per unanimitat.

Punt 2. Distribució del crèdit per a la promoció del PDI curs 2012-2013

La Vicerectora Mavi Mestre informa que hui (26/03/2012) hi ha una reunió de la CRUE sobre la interpretació de l'aplicació del Reial Decret (R.D.) de desembre 2011 a la promoció de professorat, així com del no pronunciament del Ministeri, fins el moment, sobre el tema.
Informa de les dificultats que en el Consell Social ha tingut per a justificar les promocions sol·licitades en gener. L'argument seu, a partir d'una interpretació molt favorable del R.D.,  és que són places ja pressupostades en el capítol de promocions amb anterioritat al R.D. Subratlla la voluntat de continuar endavant amb les promocions, però que s'ha d'actuar amb cautela.
Informa de la decisió de revisar la plantilla de professorat estructural per tal que àrees amb superhàbit reassignen professorat a àrees deficitàries, amb la finalitat última de tenir més arguments de cara a la justificació de noves contractacions “per necessitats urgents i inaplaçables” (com diu el R.D.).
Mavi Mestre reaferma la prioritat absoluta de portar endavant la promoció del professorat Ajudant i Ajudant Doctor que reuneix els requisits, per tractar-se del col·lectiu més feble. Així mateix, proposen continuar endavant amb la promoció de la resta de categories (Contractat Dr i Titular d'Universitat).
Informa també que no està pressupostada la creació de places per a professorat associat perquè aquesta categoria no entra dins dels criteris de promoció sinó d'ampliació de plantilla, que no seria possible segons el R.D. Indica, però, que hi ha un remanent d'1 plaça (d'Associat a TU) ja dotada amb anterioritat i vacant, de la qual es traurà la convocatòria.
Confirma el compromís, ja anunciat en l'última Comissió de Professorat, d'estudiar i proposar per a negociació, uns indicadors concrets que servisquen com a criteris per a la (no) renovació de professorat associat, en cas que siga necessari prescindir de membres de la plantilla actual.
STEPV ja havíem manifestat, en la reunió prèvia que mantinguérem amb la vicerectora, la nostra preocupació per la situació laboral de tots aquests col·lectius, així com pel manteniment de la qualitat de la universitat pública, i que no acceptarem cap retallada que la pose en perill.

Punt 3. Modificació RLT-PAS

Es lleva de la proposta el punt 3.3 (afecta a l'amortització d'una plaça de tècnic especialista de la clínica odontològica per a transformar-la en operador informàtic adscrit a un altre lloc). En el punt 3.8 es canvia el lloc 1002 pel lloc 1004 (les places es crearen en el mateix moment i sembla més coherent, just, transparent, ..., que la plaça que es moga siga la que té la numeració més alta, ja que les places creades més recentment solen ser les de numeració més alta).
Des de l'STEPV hem demanat que el crèdit no utilitzat en la transformació o promoció de llocs es reserve per a noves transformacions o promocions, i no es quede "perdut" dins l'apartat de personal del capítol I -i es destine a pagar triennis, per exemple-.
També hem demanat que el grup B (A2) de laboratoris es regularitze igual que la resta del B (tenen el requisit del mitjà en el valencià) i hem demanat que tinga requisit mitjà de
valencià (i no elemental com passa ara).
El punt s'aprova per unanimitat.

Punt 4. Torn obert de paraules.

En el torn obert de paraules CCOO ha preguntat per l'ajuda de fons social. S'ha fet una comunicació a les persones afectades dels apartats que se'ls ha acceptat. Ara hi ha un període de reclamacions i en quant acabe es convocarà la comissió. De moment no hi ha
restricció econòmica, i es treballa amb el pressupost que hi havia reservat.

Pàgina d'inici

Pàgina mantinguda per STEPV  stepv@uv.es  stepv@uv.es             fitxa d'afiliació